Antena Căutare

Studenta eminenta din Focsani, condusa pe ultimul drum

Studenta eminenta din Focsani, care s-a stins fulgerator cu numai o zi inainte sa implineasca 21 de ani, a fost condusa astazi pe ultimul drum. Studenti, profesori, rude sau simpli cunoscuti i-au presarat petale de flori in drumul spre mormant. Parintii sunt rapusi de durere. Legistii inca nu le-au dat raspunsul la intrebarea care ii chinuie - de ce s-a stins copilul lor, perfect sanatos?

Elevi, profesori, prieteni sau rude si-au luat ramas bun de la Andreea. Studenta care s-a stins fulgerator, cu numai o zi inainte sa implineasca 21 de ani. O fata vesela, mereu cu zambetul pe buze. Asa le-a ramas in minte prietenilor care au insotit-o in tabara de la Poiana Pinului, in Buzau. In amintirea ei si-au scris gandurile pe un site pe care i l-au dedicat.

Cortegiul a zabovit cateva clipe in fata Colegiului National Unirea din Focsani, pe care Andreea, fosta olimpica nationala la economie, l-a absolvit in 2010. An in care a si intrat prima la Cibernetica, in Bucuresti. Singurul copil la parinti, Andreea a primit o ultima medalie din partea fostilor profesori.

Prietenii i-au presarat petale de flori pe drumul spre mormant si au adus cu ei fotografii graitoare pentru cat suflet a pus Andrea in proiectele organizatiei pe care o conducea. Si in care si-a invatat prietenii, inainte de toate, sa fie oameni.

Jucariile din targ, pericole la cutie pentru copii... Profetiile mayase i-au speriat pe romani! Taranii se pregatesc de sfarsitul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x