Căutare Live

O studentă a fost găsită moartă în camera de cămin. Iubitul fetei: ”Medicii au bătut la ușă și au plecat”

Descoperire teribilă într-un cămin din Timișoara, unde o studentă în vârstă de doar 24 de ani a fost găsită decedată. Cel care a alertat autoritățile a fost chiar iubitul ei, care a anunțat că aceasta se simte rău. 

Bărbatul a sunat la Ambulanță de două ori, tocmai din Africa. Din nefericire, prima dată, paramedicii sosiți la fața locului au plecat, întrucât fata nu a răspuns.

Moartea unui bărbat din Botoşani este motiv de contoverse. Familia lui nu ştie dacă a avut sau nu COVID

Tânăra era studentă în primul an la master, la Facultatea de Științe Economice. Duminică, iubitul ei a sunat la 112 tocmai din Africa, pentru a anunța că studenta se simte rău, are febră și tuse.

A doua zi, iubitul ei a sunat din nou la 112, spunând că fata nu mai răspunde la telefon.

Răsturnare de situație în cazul asistentei de la Botoșani moartă de COVID-19. Rezultatele ultimelor teste au fost negative

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Timișoara pentru necropsie. Colegii de cămin spun că nu dădea semne că fata ar fi suferit de ceva.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Bacalaureat 2020. Calendarul a fost modificat! Schimbările ce au fost făcute, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum ar...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri