Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul asistentei de la Botoșani moartă de COVID-19. Rezultatele ultimelor teste au fost negative

Moartea Lenuței, asistenta medicală de la Botoșani care și-a pierdut viața la 46 de ani, este, în continuare învăluită în mister. Deși inițial s-a spus că femeia a murit în urma infecției cu noul coronavirus, acum se pare că rezultatele testelor au fost negative. 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, moartea unei asistente medicale din Botoșani. Ulterior, însă, autoritățile au rectificat informația, întrucât ultimele două teste făcute de asistentă au avut rezultate negative, potrivit Antena 3.

Coronavirus în România, 25 mai 2020. Live Update. Bilanțul morților a ajuns la 1205. Asistenta din Botoșani, scoasă de pe lista deceselor cauzate de Covid-19

Femeia, care nu avea alte probleme de sănătate, a fost diagnisticată cu coronavirus pe 23 aprilie și transferată la Iași pe secția de reanimare a spitalului de Boli Infecțioase. Ea se vindecase, însă și trebuia să plece acasă, dar, între timp, a murit.

Conform anunţului făcut duminică, decesul 1178 era al unei femei de 45 de ani, din Botoşani, cu diagnostic de COVID-19 conformat în 23.04, decesul survenind în 23.05. Femeia nu avea alte boli asociate. Asistenta lucra la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Botoşani.

Câți români sunt infectați cu noul coronavirus și câți au murit

În România au fost confirmate, până acum, 18.283 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.207 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Lenuța, asistenta din Botoșani, nu a murit de Covid-19: "Se vindecase. Al doilea test negativ a fost descoperit astăzi"

La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6001 de persoane. Alte 67.595 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Măștile, periculoase pentru copiii sub această vârstă! Experții japonezi vin cu dovezi: „Este vorba despre inimă și plăm... Botoşani: Patru adolescenţi au fost reţinuţi după ce au intrat în locuinţa unui bărbat şi l-au agresat, ameninţându-l cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x