Studenți arși de vii, sărind de pe acoperișul în flăcări! Martorii au filmat tragedia (VIDEO)

 

Imagini cutremurătoare au fost filmate de martori și totul a semănat izbitor de mult cu tragedia de la Colectiv! Zeci de tineri au murit în urma izbucnirii unui incendiu extrem de grav. Victimele au ars de vii sau s-au aruncat de pe acoperișul în flăcări, în încercarea de a-și salva viața.

Tragedie în India. Un centru comercial unde pe perioada verii au loc cursuri pentru elevi şi studenţi a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs chiar pe casa scării care făcea legătura între ultimul din cele trei etaje ale clădirii şi terasa acoperită, unde se desfăşurau cursurile.

Citește și: Inuman! Doi oameni ai străzii au fost incendiați în timp ce dormeau! Criminalii au filmat întreaga scenă, iar apoi au început să râdă

Oamenii adunaţi în faţa clădirii nu au putut decât să privească neputincioşi cum studenţii se aruncau de pe acoperiş în încercarea de a scăpa de flăcări.

Cel puţin 20 de oameni cu vârste cuprinse între patru şi 21 de ani şi-au pierdut viaţa în urma arsurilor sau a rănilor suferite după ce au sărit de pe terasa.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI