Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Inuman! Doi oameni ai străzii au fost incendiați în timp ce dormeau! Criminalii au filmat întreaga scenă, iar apoi au început să râdă

Scene de groază la marginea drumului! Doi bărbați le-au dat foc unor oameni ai străzii care dormeau pe jos, au filmat momentul și au fugit de la fața locului. Imagini video cu puternic impact emoțional

Scene de groază la marginea drumului! Doi bărbați le-au dat foc unor oameni ai străzii care dormeau pe jos, au filmat momentul și au fugit de la fața locului. Imagini video cu puternic impact emoțional

Doi oameni care dormeau sub cerul liber au fost incendiați de doi indivizi necunoscuți în timp ce dormeau. Cei din urmă au filmat întraga scenă oribilă, după care au postat-o în mediul online. În filmare se poate observa cum unul dintre indivizi părăsește mașina, toarnă lichid inflamabil peste păturile pe care dorm oamenii, iar apoi le dă foc, întorcându-se într-o mașină Wolkswagen.

Treziți în mijlocul flăcărilor, cei doi sărmani nu știu cum să reacționeze și din imaginile de la distanță par că se luptă cu focul.

https://a1.ro/news/extern/a-iesit-pe-geam-ca-sa-scape-de-incendiu-id868807.html

Episodul brutal, așa cum îl numesc autoritățile, a avut loc la granița dintre Buenos Aires și Gran Buenos Airesc, cu trei săptămâni în urmă.
Întreaga filmare a fost făcută chiar de agresori care se aud pe fundal cum înjură, insultă, iar după aceea râd. Până acest moment, indivizii nu au fost identificați, deși Poliția a inițiat o campanie de prindere a acestora.

Citește și: O brutărie din judeţul Constanţa a fost distrusă într-un incendiu

Potrivit declarației unui martor, se pare că una dintre victime a ajuns pe propriile picioare la spital, având arsuri grave pe brațe și față. Potrivit ultimelor informații, după ce a fost externat, bărbatul nu s-a mai întors în acel loc. Despre cea de-a doua victimă, martorii afirmă că nu se cunosc informații.
Autoritățile fac tot ce se poate pentru a intra în posesia filmărilor înregistrate de camerele de supraveghere din acea zonă, pentru identificarea mașinii.

Imagini video care vă pot afecta emoțional:

Citește și: Video. Gestul care i-a salvat viața! Un bărbat a ieșit pe pervazul geamului după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro