Antena Căutare

Subiecte BAC Matematică 2019: Subiecte mai grele la filieră tehnologică, decât la mate-info!

Subiecte BAC Matematică 2019: Elevii, dar și profesorii sunt de părere că unul dintre subiectele primite de către absolvenții liceelor tehnologice la examenul de Matematică a fost mai greu de rezolvat decât subiectul corespondent care le-a picat absolvenților de la matematică-informatică.

Subiecte BAC Matematică 2019: Elevii, dar și profesorii sunt de părere că unul dintre subiectele primite de către absolvenții liceelor tehnologice la examenul de Matematică a fost mai greu de rezolvat decât subiectul corespondent care le-a picat absolvenților de la matematică-informatică.

Numeroși absolvenți ai liceelor tehnologice au precizat că subiectele pe care le-au avut de rezolvat la examenul de astăzi la Matematică, în cadrul Bacalaureatului, au fost foarte dificile, din perspectiva lor, potrivit Edupedu.ro.

”Acea integrală de la Tehnologic putea fi făcută de un elev care era bine pregătit. În schimb, la Mate-info le-a dat ceva ultra banal, nici la corigență nu dai așa ceva”, a declarat pentru Edupedu.ro profesorul Bogdan Enescu, de la Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău.

La examenul de matematică, susținut de elevii care au studiat la clasele cu profil Real, elevii au primit subiecte diferite în funcție de filiera liceelor pe care le-au absolvit. De obicei, cele mai dificile subiecte sunt cele date liceelor teoretice, profilul real, specializarea matematică-informatică, însă anul acesta se poate considera o excepție.

Vezi AICI subiectele și baremele de corectare pentru subiectele de la Matematică, dar și baremul de corectare!

Citește și:

Bacalaureat 2019. Tot ce trebuie să știi despre examen Bac 2019

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Geografie​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Socio-umane

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Informatică​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Fizică​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Chimie​

Bacalaureat 2019: Edu.ro subiecte BAC 2019 - Modele subiecte Anatomie-Biologie​

Admitere Liceu 2019: Când se face repartizarea la liceu și cu ce note... După zile de foc, furtuni violente au lovit cu o forţă devastatoare jumătate de ţară! Distrus de o ploaie torenţială, ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x