Antena Căutare

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman! Subiectul al III-lea, diferit față de cel de la Real!

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Află pe a1.ro ce subiecte pică azi la Limba și Literatura Română, pentru elevii care dau BAC-ul, la profil Uman.

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman! Subiectul al III-lea, diferit față de cel de la Real! Galerie
Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman | Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE: Subiectele la Bacalaureat, la Limba și literatura română, au fost aceleași la profilul real și la profilul uman. Singura diferență a fost la subiectul al III-lea, unde a picat comedia, dar cu cerință diferită, în funcție de profil.

Absolvenții de la profilul uman au avut ca subiect „particularitățile de construcție a unui personaj dintr-o comedie studiată”, în timp ce absolvenții profilului real au avut „particularitățile unei comedii studiate”.

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman! Subiectul al III-lea, diferit față de cel de la Real!

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman!

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman! Subiectul al III-lea, diferit față de cel de la Real!

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman!

Subiectele la Limba și literatura română, la prima sesiune de Bacalaureat 2020, se deschid în toate sălile de examen, la ora 09:00.

Subiectele la Bacalaureat, la Limba și literatura română, la profilul uman, vor fi publicate de a1.ro imediat ce vor fi disponibile.

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Real

Cei aproximativ 155.500 de absolvenți de liceu care s-au înscris la prima sesiune de Bacalaureat 2020 au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele la Limba și literatura română.

Ce subiecte au picat anul trecut, la Bacalaureatul la Limba și literatura română, la profilul uman, aflați AICI, și la profilul real, AICI!

Calendar Bacalaureat 2020 – probe scrise

  • 22 iunie: Limba și literatura română – proba E.a) proba scrisă
  • 23 iunie: Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă
  • 24 iunie: Proba obligatorie a profilului – proba E. c) – proba scrisă

Matematică – pentru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională

Cum vor arăta cerințele la Bacalaureatul de anul acesta. Modele de subiecte la Română, Matematică sau Istorie

Istorie – pentru absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celor de mai sus

  • 25 iunie: Proba la alegere a profilului și a specializării – proba E.d) – proba scrisă

Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională

Rezultate Evaluare Națională și Bacalaureat 2020. Ce se întâmplă dacă elevii pierd codul unic prin care își pot afla notele

Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus

  • 30 iunie: Afișarea rezultatelor la probele scrise, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor în intervalul orar 16:00-20:00
  • 1 iulie: Depunerea contestațiilor în intervalul orar 8:00-12:00
  • 1-4 iulie: Rezolvarea contestațiilor
  • 5 iulie: Afișarea rezultatelor finale.

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Uman! Subiectul al III-lea, diferit față de cel de la Real!

Bacalaureat 2020 Limba Română

Inquam Photos / Octav Ganea

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie. La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.

Calendar Bacalaureat 2020 – sesiune specială:

  • 29 iunie – 3 iulie: înscrierea candidaților
  • 6 iulie: Limba și literatura română – proba E a) – proba scrisă
  • 7 iulie: proba obligatorie a profilului – proba E c) – proba scrisă
  • 8 iulie: proba la alegere a profilului și a specializării – proba E d) – proba scrisă
  • 9 iulie: Limba și literatura maternă – proba E b) – proba scrisă
  • 10 iulie: afișarea rezultatelor (ora 12:00)
  • 10 iulie: depunerea contestațiilor (între orele 14:00 – 19:00)
  • 12 iulie: afișarea rezultatelor finale (după ora 12:00).

Promovarea examenului de Bacalaureat permite accesul în învăţământul superior. Candidaţii au dreptul să susţină examenul de Bacalaureat, fără taxă, de cel mult două ori.

Subiecte Bacalaureat 2020 Limba Română. Ce a picat pentru elevii de la profilul Real! Comedie, la subiectul al III-lea!... „L-a găsit unul dintre cei mici”. Un tată din Vaslui s-a sinucis, după ce copiii lui i-au cerut mâncare, iar el nu a avu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x