Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Științe ale Naturii

Subiecte și Bareme Matematică BAC 2020 - Află pe a1.ro ce subiecte au picat proba scrisă de la Matematică, profil Real, Știinţe ale Naturii.

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Științe ale Naturii

UPDATE: Subiectele pe care le-au primit elevii la examenul de Bacalaureat 2020, la Matematică, Științe ale Naturii, poate fi consultat mai jos:

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Științe ale Naturii

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Științe ale Naturii

Proba obligatorie a profilului a început, miercuri, la ora 9:00, iar candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

Candidații de la Bacalaureatul din acest an nu primesc la examene subiecte din materia de pe semestrul al II-lea din clasa a XII-a, aceasta fiind eliminată din programa de BAC, din cauza închiderii tuturor școlilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Bacalaureat 2020. Când și cum se depun contestațiile, la BAC. Ce trebuie să știe elevii

Peste 155.000 de candidați s-au înscris la această sesiune de BAC 2020, a anunțat Ministerul Educației. Dintre aceștia, aproximativ 123.800 sunt candidați din promoția curentă și 31.800 sunt candidați din promoțiile anterioare. Numărul înscrișilor este cu aproximativ 20.000 de mai mare decât anul trecut. Rămâne de văzut câți se vor prezenta la examene, având în vedere că Evaluarea Națională a înregistrat cifre record de absenți.

Afișarea rezultatelor la Bacalaureatul 2020

Afișarea rezultatelor la probele scrise de la Bacalaureat 2020 se va face marți, 30 iunie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor se poate face în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, dar și pe 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Contestațiile la Bacalaureat 2020 se vor rezolva în perioada 1 – 4 iulie 2020, iar rezultatele finale se vor afișa pe 5 iulie 2020.

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie. La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri