Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Tehnologic

Subiecte și Bareme Matematică BAC 2020. Află pe a1.ro ce subiecte au picat proba scrisă de la Matematică, la Real, Tehnologic.

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Tehnologic

Consultați subiectul integral, mai jos:

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Tehnologic

Subiecte Bacalaureat 2020. Ce le-a picat elevilor la Matematică, la Tehnologic

Citește și: Bacalaureat 2020. Elevii de la Uman au susținut proba la Istorie. Ce subiecte le-au picat liceenilor

Proba obligatorie a profilului a început, miercuri, la ora 9:00, iar candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele.

Candidații de la Bacalaureatul din acest an nu primesc la examene subiecte din materia de pe semestrul al II-lea din clasa a XII-a, aceasta fiind eliminată din programa de BAC, din cauza închiderii tuturor școlilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Bacalaureat 2020. Când și cum se depun contestațiile, la BAC. Ce trebuie să știe elevii

Peste 155.000 de candidați s-au înscris la această sesiune de BAC 2020, a anunțat Ministerul Educației. Dintre aceștia, aproximativ 123.800 sunt candidați din promoția curentă și 31.800 sunt candidați din promoțiile anterioare. Numărul înscrișilor este cu aproximativ 20.000 de mai mare decât anul trecut. Rămâne de văzut câți se vor prezenta la examene, având în vedere că Evaluarea Națională a înregistrat cifre record de absenți.

Afișarea rezultatelor la Bacalaureatul 2020

Afișarea rezultatelor la probele scrise de la Bacalaureat 2020 se va face marți, 30 iunie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor se poate face în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, dar și pe 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Contestațiile la Bacalaureat 2020 se vor rezolva în perioada 1 – 4 iulie 2020, iar rezultatele finale se vor afișa pe 5 iulie 2020.

Elevii aflați în izolare/confirmați pozitiv cu noul coronavirus vor susține examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie. La această etapă vor participa doar absolvenții care au avut temperatura peste maximul admis, au fost in izolare, carantină, au afecțiuni cronice care pot crește receptivitatea sau severitatea afecțiunii în contextul pandemiei, sunt spitalizați/internați, în prima etapă a examenelor naționale, pentru diverse afecțiuni.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri