Antena Căutare

Subiecte bacalaureat Istorie 2022. Ce subiecte au primit elevii la BAC Istorie profil uman și filologie. Află baremul de corectare

Ce subiecte au picat la BAC Istorie, profil uman și filologie. Marți, 21 iunie 2022, elevii absolvenți de clasa a XII-a au susținut examenul de bacalaureat la disciplina obligatorie a profilului, Istorie. Iată ce subiecte au primit tinerii care au dat bacul astăzi la Istorie. Vezi ce a picat la BAC 2022 și cum se rezolvă cerințele potrivit baremului de corectare.

elev la examenul de bacalaureat la istorie 2022 Galerie
Candidații la Bacalaureat 2022 susțin azi examenul la proba obligatorie a profilului uman și filologie, respectiv la Istorie. | Shutterstock.com

Bacul la Istorie este cea de-a doua probă scrisă a examenului de bacalaureat, care are loc, marţi. Este proba obligatorie a profilului uman și filologie, iar elevii au putut intra în săli până la 8.30. La ora 09:00 ei au primit subiectele la disciplina obligatorie de la BAC, în speță Istorie pentru profilele specificate.

Află din rândurile următoare, pe a1.ro, cum arată subiectele primite la BAC Istorie 2022. Elevii de la profilul uman și filologie au dat astăzi examenul de bacalaureat la Istorie!

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ AU FOST PUBLICATE AICI.

Ce a picat la BAC la Istorie: subiecte și barem de corectare bacalaureat istorie 2022

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Candidații la Bacalaureat 2022 au susținut azi examenul la proba obligatorie a profilului, respectiv la Matematică sau la Istorie. Luni, 20 iunie, au susținut prima probă scrisă de la BAC 2022, cea de Limba și literatura Română.

Rămâneți pe a1.ro pentru a verifica baremul de corectare pentru BAC istorie 2022. Găsiți baremul de corectare în GALERIA FOTO.

Cea de-a doua probă scrisă a Bacalaureatului are loc, marţi. Este proba obligatorie a profilului (discipline, în funcţie de profil: Matematică şi Istorie), iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării.

Subiectele la istorie pot fi găsite în GALERIA FOTO, acolo unde va fi încărcat și baremul de corectare de la examenul de bacalaureat Istorie 2022 de îndată ce va fi publicat de către Ministerul Educației. Reamintim că baremul este publicat pe site-ul Ministerului Educației la ora 15.00.

Istoria este probă obligatorie pentru profilul uman

De asemenea, este probă obligatorie pentru filiera vocaţională - profil artistic, toate specializările; - profil sportiv, toate specializările; - profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar, educator-puericultor; - profil teologic, toate specializările.

Când se afișează notele de la BAC Istorie 2022. Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie

Afişarea primelor rezultate va avea loc în data de 27 iunie (până la ora 12,00). Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 - 18,00, în aceeaşi zi. Afişarea rezultatelor finale este prevăzută în data de 1 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

Calendar afișare rezultate finale BAC 2022

27 iunie 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00

28 – 30 iunie 2022: Rezolvarea contestațiilor

1 iulie 2022: Afișarea rezultatelor finale.

Calendar BAC 2022: Datele când au loc examenele de bacalaureat

În perioada 23-27 mai 2022 a avut loc înscrierea pentru prima sesiune de BAC. 27 mai 2022 a fost ziua în care cursurile pentru clasa a XII-a/a XIII-a au luat final. Află din rândurile următoare când sunt programate toate examenele la bacalaureat 2022.

Când se țin probele de la BAC 2022

6 – 8 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română

8 – 9 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă

9 – 10 iunie 2022: Evaluarea competențelor digitale

13 – 15 iunie 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională

20 iunie 2022: are loc examenul la Limba și literatura română — proba scrisă

21 iunie 2022: se ține proba obligatorie a profilului — proba scrisă

22 iunie 2022: Proba la alegere a profilului și specializării — proba scrisă

23 iunie 2022: Limba și literatura maternă — proba scrisă

Contestații și rezultate Bacalaureat 2022 Istorie

Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 - 18,00 în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

După probele de Limba română, Matematică și Istorie, miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Subiecte bacalaureat Matematică 2022. Ce subiecte au primit elevii. Află baremul de corectare la BAC profil real și tehn... Atenționare MAE. La ce trebuie să fie atenți românii care călătoresc în Bulgaria, Grecia sau Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x