Antena Căutare

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică: Nota de trecere, obținută foarte ușor

Subiectele la Evaluarea Națională 2020, la Matematică, pentru elevii de clasa a VIII-a, pot fi consultate în imaginile de mai jos. Găsești și baremul de corectare pentru proba de la Matematică, pentru a ști dacă ai rezolvat corect cerințele.

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică: Nota de trecere, obținută foarte ușor Galerie
Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au de rezolvat elevii la Matematică! Acestea sunt cerințele!

UPDATE: Baremul pentru corectarea lucrărilor elevilor la Matematică, la Evaluare Națională 2020, a fost publicat. Răspunsurile corecte, AICI!

Examenul la Matematică, la Evaluarea Națională 2020, a început la ora 09:00. Elevii au avut la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele.

Cum se rezolvă subiectele de mai jos, pentru 10 curat! Vezi AICI BAREMUL de corectare la Matematică.

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică: Nota de trecere, obținută foarte ușor

Subiecte Evaluare Națională 2020. Matematică

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică: Nota de trecere, obținută foarte ușor

Subiecte Evaluare Națională 2020. Matematică

Elevii care susțin Evaluarea Națională la Matematică au voie să scrie doar cu cerneală sau pastă de culoare albastră, dar pentru realizarea schemelor și a desenelor trebuie să folosească creionul și instrumentele de desen.

Evaluare Națională 2020. Subiecte cu grad de dificultate ridicat, anul trecut, la Matematică. Ce-i așteaptă pe elevi anul acesta?

Elevii au voie să intre în școli, pentru Evaluarea Națională la Matematică, până cel târziu la ora 8:30. La intrarea în centrul de examen, elevii trec printr-un triaj epidemiologic, iar cei care au o temperatură corporală care depășește 37,3 C nu sunt primiți să susțină proba.

La prima probă a Evaluării Naționale 2020, cea la Limba și Literatura Română, un singur elev a avut temperatură peste maximul admis. Detalii, AICI!

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce a picat la Limba Română: Genul epic și cerințe pe un text la prima vedere, subiecte cu grad mediu de dificultate

Fiecare elev care intră în școală va primi câte o mască la sosire și câte o mască la plecare. La intrarea în școală, fiecare persoană se dezinfectează pe mâini.

Candidații pot să iasă din examen cel mai devreme după o oră de la distribuirea subiectelor în săli.

Cum sunt supravegheați elevii, la Evaluarea Națională 2020. Ce se întâmplă dacă sunt prinși copiind

La Evaluarea Națională 2020, elevii sunt supravegheați, în fiecare sală de examen, de cel puțin un asistent, care este profesor de altă specializare decât Matematică.

Subiecte Evaluare Națională 2020. Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică: Nota de trecere, obținută foarte ușor

Evaluare Națională 2020. Miercuri, proba la Matematică

Inquam Photos / Octav Ganea

Elevii de clasa a VIII-a prinși că încearcă să copieze sau că au la ei telefoane/obiecte interzise sunt dați afară din probă și primesc nota 1, indiferent dacă au folosit sau nu materialele interzise.

Ordinul de ministru prevede că elevii prinși cu telefoane sau copiuțe sunt eliminați din examen „indiferent dacă au fost introduse de aceștia ori de alți candidați, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent dacă ei au primit ori au transmis materiale interzise/ciorne/foi din lucrările scrise”.

Primele rezultate la Evaluarea Națională, pe 22 iunie

Potrivit Calendarului Evaluării Naționale 2020, primele rezultate vor fi comunicate în 22 iunie, iar rezultatele finale vor fi comunicate în 27 iunie.

În premieră în istoria Evaluării Naționale, rezultatele ar putea fi anonimizate. Mai multe detalii, AICI!

Contestaţiile pot fi depuse în 22 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) şi 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00), inclusiv prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora.

Sesiunea specială a Evaluării Naționale 2020 va începe din data de 29 iunie, cu examenul la Limba şi literatura română. Pe 30 iunie va avea loc proba la Matematică, iar pe 1 iulie, cea la Limba şi literatura maternă.

Fostul procuror Mircea Negulescu, trimis în judecată pentru cercetare abuzivă, influenţarea declaraţiilor martorilor şi ... Tragedie în Timiș! Accident cu două mașini și un TIR! Un tânăr de 19 a murit! A fost aruncat din mașină! Atenție, imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x