Antena Căutare

Subiecte și Bareme Simulare Matematică, afișate pe Edu.ro. Verifică-ți nota!

Subiecte și Bareme Simulare 2019 Matematică au fost afișate și de Ministerul Educației, pe Edu.ro. Vezi subiectele și baremele, matematică, clasele VII-a și a VIII-a.

Subiecte și Bareme Simulare Matematică, afișate pe Edu.ro. Verifică-ți nota!
bareme

Subiecte și Bareme Simulare 2019 Matematică au fost afișate și de Ministerul Educației, pe Edu.ro. Vezi subiectele și baremele, matematică, clasele VII-a și a VIII-a.

Simulare Evaluare Națională 2019. Elevii claselor a VII-a și a VIII-a au dat testele de simulare la Evaluarea Națională. Subiectele au fost de nivel mediu. Pentru elevii de clasa a VII-a, subiectele au conținut și cerințe tip grilă, iar elevii de clasa a VIII-a au avut subiecte la care se lucra mult, chiar dacă nivelul de dificultate nu era unul sportit.

Subiecte Simulare Evaluare Națională 2019. A1.ro a publicat deja exercițiile rezolvate la simularea de la Matematică, pentru elevii de clasa a VIII-a. Vezi aici cum trebuia să rezolvi cerințele.

De altfel, Ministerul Educației a publicat pe site-ul oficial, Edu.ro, subiectele și baremele la matematică. Descarcă-le și aproximează-ți nota, în funcție de punctajul exercițiilor și folosindu-te de rezolvările acestora. Notele de la Simulare pot fi trecute în catalog.

SUBIECTE ȘI BAREME MATEMATICA CLASA A-a VII-a

SUBIECTE ȘI BAREME MATEMATICĂ CLASA A VIII-A

Subiecte Simulare Evaluare Națională Matematică. Ce a picat la clasa a VII-a​

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Ce a picat la clasa a VIII-a

Simulare Evaluarea Națională 2019 Limba Romana. Subiecte și tot ce trebuie să știi

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Subiecte clasa a VII-a

Materia pentru Algebră de clasa a VII-a pe care elevii trebuie să o pregătească pentru Simularea de la Evaluarea Națională din 12 martie este următoarea:

sursa foto edupedu.ro.

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Subiecte clasa a VIII-a

Materia din clasa a VIII-a pe care elevii trebuie să o pregătească la Matematică pentru Simularea Evaluării Naționale de pe 12 martie 2019, este cea stabilită încă din 2014 și publicată în 2015.

sursa foto:edupedu.ro

Excepție de la materia din clasa a VIII-a o fac capitolele de mai jos, deoarece elevii încă nu au parcurs aceste capitole.

sursa foto: edupedu.ro

Anul trecut, la simularea Evaluării Naționale, proba la Matematică, au picat următoarele subiecte.

Luni, 11 martie, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au susținut Simularea la Limba și Literatura Română. Vezi aici ce subiecte au picat, dar și baremele de corectare.

Simulare Evaluarea Națională 2019. Notele pot fi trecute în catalog

Anul acesta, notele de la simularea Evaluării Naționale 2019 și de Simularea examenului de Bac pot fi trecute în catalog, la cererea elevilor sau a părinților, potrivit unui ordin al Ministerului Educației publicat în Monitorul Oficial. Astfel că, elevii sau părinții trebuie să completeze o cerere prin care solicită trecerea notei obținute în catalog.

Iată modelul de cerere pentru trecerea în catalog a notelor de la Simularea Evaluării Naționale:

Doamnă/Domnule director,


Subsemnatul ........................................................................., elev al clasei ........ …. din cadrul școlii /liceului ...............................................................doresc trecerea în catalog a notei de la Simularea Evaluării Naționale pentru materia................................................................

Mulțumesc anticipat


Data Semnătura

Calendar Simulare 2019 Evaluarea Naționala

11 martie 2019-Limbă și literatură română – probă scrisă
12 martie 2019-Matematică – probă scrisă
13 martie 2019-Limbă și literatură maternă – probă scrisă
22 martie 2019-Afișarea rezultatelor

Bilete de tratament pentru pensionari. Bătrânii primesc de la stat mai multe tichete gratuite... Profesor de română, după greșeala de la Simulare: ”Ecaterina Andronescu să își dea demisia!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x