Antena Căutare

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Află pe a1.ro, ce subiecte pică luni, 18 martie, pentru elevii de clasa a XI-a și ce materie trebuie să pregătească elevii de a 11-a.

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Află pe a1.ro, ce subiecte pică luni, 18 martie, pentru elevii de clasa a XI-a și ce materie trebuie să pregătească aceștia.

Subiecte Simulare Bac 2019 Edu.ro. Elevii de clasa a-XI-a vor susține luni, 18 martie, proba la Limba și Literatura Română, alături de elevii clasei a XII-a. Conform calendarului Ministerului Educației, la simularea de la Limba și Literatura Română, va fi exceptată o anumită parte a materiei, astfel că, aceștia NU vor avea de pregătit următoarele capitole:

  • reguli ale monologului, reguli și tehnici de construire a dialogului, stiluri funcționale adecvate situației de comunicare, rolul elementelor verbale, paraverbale și nonverbale în comunicarea orală;
  • textul dramatic postbelic;
  • limbajul literaturii, limbajul cinematografic, limbajul picturii, limbajul muzicii;
  • simbolismul, prelungiri ale romantismului şi clasicismului, perioada interbelică, perioada postbelică;
  • interpretări și judecăți de valoare exprimate în critica și în istoria literară;
  • autorii canonici: G. Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Camil Petrescu, Liviu Rebreanu, G. Călinescu, E. Lovinescu, Marin Preda, Nichita Stănescu, Marin Sorescu.

Simulare Bac 2019 Edu.ro începe luni! Subiecte și tot ce trebuie să știi​

La simularea de anul trecut, elevilor le-au picat următoarele subiecte, pe care vi le prezentăm mai jos, dar și baremul de corectare.

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română, clasa a XI-a. Notele la simulare pot fi trecute în catalog, la cererea elevilor.

Toate subiectele de la Limba Română, Simulare Bac 2019, le găsești în articolul de mai jos:

Simulare Bacalaureat 2019. Tot ce trebuie să știi despre Simularea de la Bac 2019

Calendar simulare Bacalaureat 2019

18 martie 2019 - Simulare Limba și literatura română – scris

19 martie 2019 - Simulare Limba și literatura maternă – scris

20 martie 2019 - Simulare Proba obligatorie a profilului

21 martie 2019 - Simulare Proba la alegere a profilului și specializării – se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a

Regulament Simulare Bac. Ce se întâmplă cu notele

Simularea examenelor de Bacalaureat 2019 se desfășoară la nivel național, ceea ce înseamnă că testarea începe la aceeași oră în toate liceele din țară, iar elevii au de rezolvat subiecte unice. La simulare sunt așteptați toți cei 300.000 de elevi de clasele a XI-a și a XII-a, a anunțat Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Simularea de luni, 18 martie, la Limba și literatura română începe la ora 9:00, moment în care în fiecare sală de clasă sunt distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a au la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele de simulare, timp care se scurge din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele de la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale. CNEE precizează într-un comunicat remis Edupedu.ro că subiectele sunt asemănătoare modelelor publicate pe subiecte.edu.ro, “și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată”.

Calendar Simulare Bac 2019. Programa simulare Bacalaureat a XI-a și a XII-a... Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Limba Română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x