Antena Căutare

Calendar Simulare Bac 2019. Programa simulare Bacalaureat a XI-a și a XII-a

Calendar Simulare Bac 2019 începe luni, 18 martie, conform calendarului Ministerului Educației. Anul acesta, elevii claselor a XI și a XII-a susțin simulările la Bacalaureat. Calendar, subiecte și ce trebuie să știe elevii.

Calendar Simulare Bac 2019. Programa simulare Bacalaureat a XI-a și a XII-a
Simulare Bacalaureat 2019

Calendar Simulare Bac 2019. Programa, Calendar, Subiecte Simulare a XI-a și a XII-a. Anul acesta, elevii claselor a XI și a XII-a susțin simulările la Bacalaureat. Calendar, subiecte și ce trebuie să știe elevii.

Calendar Simulare Bac 2019. Simularea examenelor de BAC 2019 va fi susținută atât de elevii de clasele a XII-a, cât și de liceenii de a XI-a, cu mențiunea că, simularea ultimei probe de Bac, respectiv proba la alegere a profilului și specializării, va fi susținută doar de elevii clasei a XII-a.

Detalii importante despre programa Simulărilor la Bacalaureat

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Limba Română​

Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XII-a. Ce pică la Matematică

Subiecte Simulare Bac 2019, Matematică, clasa a XI-a

Subiecte Simulare Bac 2019 Istorie, clasa a XII-a. Ce subiecte pică

Calendar simulare Bac 2019. Probele susținute la Simulare Bacalaureat

Pe 18 martie, elevii claselor a XI și a XII susțin simularea la Limba și Literatura Română, proba scrisă. Pe 19 martie, va avea loc simularea la Limba și literatura maternă, proba scrisă, iar pe 20 martie va avea loc proba obligatorie a profilului.

ATENȚIE! Pe 21 martie, simularea la Proba la alegere a profilului și specializării va fi susținută doar de către elevii clasei a XII-a. Aboslvenții vor alege una dintre materii, în funcție de profil, respectiv, Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – pentru elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională, iar Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională. Afișarea rezultatelor la simulare Bac 2019 se va face pe data de 29 martie 2019, iar notele se pot trece în catalog, la cererea elevilor.

Simulare Bac 2019 pentru elevii de clasa a XI-a

La această examinare, Ministerul Educației va testa pe elevii de clasa a XI-a introducerea a minimum 30% teste grilă în subiectele de simulare la Matematică și Istorie, cu scopul de a se realiza evaluarea în baza unor răspunsuri exacte, neechivoce, specificate în barem, fiind astfel imposibilă alocarea unui punctaj diferit de către evaluatori distincți.

Simulare Bac 2019 pentru elevii de clasa a XII-a

Ministreul Educației a publicat modele de subiecte la Simulare Bac 2019, pentru elevii de clasa a XII-a. Descarcă mai jos subiectele:

E.a) Limba şi literatura română

E.b) Limba şi literatura maternă

E.c) Matematică

E.c) Istorie

E.d) Anatomie - Biologie

E.d) Chimie

E.d) Fizică

E.d) Geografie

E.d) Informatică

E.d) Socio-umane

Pentru o mai bună orientare la simularea Bacalaureatului, a1.ro îți oferă posibilitatea de a a afla ce a picat anul trecut la examenul de Bac. Vezi subiectele, accesând articolul de mai jos!

REZULTATE BACALAUREAT EDU.RO. REZULTATE AFIȘATE! Subiecte și tot ce trebuie să știi

Începe simularea examenului de Bacalaureat, cu proba la Limba Română, pentru clasele a Xl-a şi a XII-a... Subiecte Simulare Bac 2019, clasa a XI-a, Limba Română. Ce subiecte pică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x