Antena Căutare

Suceava: Un politist a impuscat un barbat dupa ce a fost atacat cu un cutit

Un politist sucevean care a incercat sa aplaneze un conflict a fost agresat de un barbat care l-a taiat cu un cutit la ceafa si pentru ca barbatul incerca un nou atac cu cutitul politistul l-a impuscat in abdomen, ambii fiind, in prezent, internati in spital.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, o patrula de siguranta publica din cadrul Sectiei nr. 11 Politie Rurala Pojorata a fost sesizata, in noaptea de sambata spre duminica, despre un scandal la locuinta unei femei din comuna Moldova Sulita.

Politistii care s-au deplasat la respectiva locuinta au constatat ca un barbat in varsta de 36 de ani, din comuna Bilca, se afla in curtea locuintei concubinei sale, in stare de ebrietate.

Politistii i-au cerut barbatului sa se legitimeze, cand acesta a scos brusc un cutit si s-a repezit spre un agent de politie care a scos pistolul, l-a armat si l-a somat pe barbat sa se opreasca.

Barbatul nu s-a oprit si a ridicat cutitul asupra politistului cu intentia de a-l lovi, desi fusese somat a doua oara sa nu o faca.

Agentul de politie a fost taiat superficial la ceafa, dupa care a reusit sa-l impinga pe agresor, somandu-l din nou ca va folosi pistolul din dotare.

Barbatul s-a repezit din nou spre agentul de Politie, moment in care acesta a tras un singur foc de arma spre agresor, glontul nimerindu-l in abdomen.

Politistul a fost transportat la Spitalul din Campulung Moldovenesc, fiind diagnosticat cu "plaga taiata cutit parietala stanga, mandibula dreapta, fata externa, coapsa dreapta, dermatroziuni latero-cervical si parietal stanga", in timp ce barbatul a fost internat la Spitalul Judetean Suceava, cu "traumatism abdominal acut posttraumatic, plaga impuscata regiunea abdominala stanga, hipotermie", urmand sa fie supus unei interventii chirugicale.

Cercetarile in acest caz sunt continuate de Parchetul Tribunalului Suceava.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

VIDEO! Alerta la maternitatea din Constanta... Trafic de cosmar pe DN 1! Coloana de masini de 3 km, la Busteni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x