Antena Căutare

Supele la plic, adevarate cocktailuri de E-uri, pot cauza cancer

Singurul avantaj ar fi acela ca se fac in 2 minute. Daca nu sunteti pretentiosi, ar avea chiar si gust bun. Lista de pericole e insa foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, sunt un adevarat cocktail de E-uri. Medicii spun ca cei care consuma aceste supe pe termen lung s-ar putea imbolnavi de cancer la stomac sau la colon.

E drept ca o gospodina pierde cam doua ore in fata aragazului pana face o ciorba, dar merita, pentru ca este si sanatoasa si gustoasa. Solutia ciorbelor de legume, fara legume, e mult mai rapida. In doua minute, poti reusi sa transformi douazeci de grame de praf intr-o supa cu de toate, iar cand spun de toate, adica cu aditivi si conservanti. Pe scurt, supa la plic devine un adevarat cocktail de E-uri.

Gustul poate te pacaleste un pic, dar componenta plicului nu. Asa zisa cioba la plic chiar este... de 2 lei, ieftina si periculoasa.

Specialistii spun ca aceste supe au o valoare nutritiva scazuta. Consumul frecvent de astfel de produse poate duce la boli grave.

Aceste produse sunt extrem de bogate in sare, zahar si potentiatori de arome. Ele pot cauza hipertensiune arteriala, probleme renale si chiar diferite tipuri de cancer la stomac sau colon.

Ninsorile revin in centrul si nordul tarii... EMOTIONANT! Copiii internati in Spitalul "Marie Curie" au mers cu Plugusorul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x