Surpriză uriașă la Lacul Bâtca din Piatra Neamț! Peste ce au dat locuitorii ieșiți să se plimbe în zonă?

Surpriză uriașă pentru locuitorii din zona orașului Piatra Neamț! Cei dornici să iasă la o plimbare au fost martorii unei minuni! Ce și-a făcut apariția pe lacul Bâtca Doamnei?

Surpriză uriașă pentru locuitorii din zona orașului Piatra Neamț! Cei dornici să iasă la o plimbare au fost martorii unei minuni! Ce și-a făcut apariția pe lacul Bâtca Doamnei?

Spectacol pe lacurile din zona orașului Piatra Neamț! Vremea neobişnuit de caldă a făcut să se întâmple o minune la care nimeni nu s-ar fi așteptat: o mulţime de lebede și-au făcut apariţia. Prilej tocmai bun pentru locuitori să admire îndeaproape păsările, dar şi să le aducă de mâncare.

Dacă e să ne luăm după peisaj, pare că suntem chiar în Delta Dunării. În realitate însă, imaginile au fost surprinse pe malul laculul Bâtca Doamnei, din judeţul Neamţ.

Zeci de lebede au poposit aici. Atrase de temperaturile ridicate, dar şi de fauna acvatică bogată, păsările şi-au făcut un obicei în a ierna pe lacurile din Neamţ. Le ajută şi localnicii. Nu e zi în care să nu vină cu ceva de mâncare.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Şi, în plus, au devenit din ce în ce mai prietenoase. Stau aproape de mal şi pot fi fotografiate fără probleme.

Şi pentru că zona e frumoasă, oamenii fac tot posibilul să o protejeze. Nu doar că hrănesc păsările, dar veghează ca nicio lebădă să nu devină ţinta braconierilor.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri