Antena Căutare

Surpriză uriașă la Lacul Bâtca din Piatra Neamț! Peste ce au dat locuitorii ieșiți să se plimbe în zonă?

Surpriză uriașă pentru locuitorii din zona orașului Piatra Neamț! Cei dornici să iasă la o plimbare au fost martorii unei minuni! Ce și-a făcut apariția pe lacul Bâtca Doamnei?

Surpriză uriașă pentru locuitorii din zona orașului Piatra Neamț! Cei dornici să iasă la o plimbare au fost martorii unei minuni! Ce și-a făcut apariția pe lacul Bâtca Doamnei?

Spectacol pe lacurile din zona orașului Piatra Neamț! Vremea neobişnuit de caldă a făcut să se întâmple o minune la care nimeni nu s-ar fi așteptat: o mulţime de lebede și-au făcut apariţia. Prilej tocmai bun pentru locuitori să admire îndeaproape păsările, dar şi să le aducă de mâncare.

Dacă e să ne luăm după peisaj, pare că suntem chiar în Delta Dunării. În realitate însă, imaginile au fost surprinse pe malul laculul Bâtca Doamnei, din judeţul Neamţ.

Zeci de lebede au poposit aici. Atrase de temperaturile ridicate, dar şi de fauna acvatică bogată, păsările şi-au făcut un obicei în a ierna pe lacurile din Neamţ. Le ajută şi localnicii. Nu e zi în care să nu vină cu ceva de mâncare.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

Şi, în plus, au devenit din ce în ce mai prietenoase. Stau aproape de mal şi pot fi fotografiate fără probleme.

Şi pentru că zona e frumoasă, oamenii fac tot posibilul să o protejeze. Nu doar că hrănesc păsările, dar veghează ca nicio lebădă să nu devină ţinta braconierilor.

Alertă în spitale! Primul caz de deces confirmat în acest an din cauza rujeolei: Un bebeluș de doi ani, mort la Terapie ... Tragedie uriașă! Vedetă MOARTĂ într-un accident de mașină aproape de Capitală! Alţi cinci oamenii şi-au pierdut viaţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x