Căutare Live

Imagini revoltătoare! Sute de oameni înghesuiți la o Biserică din Pitești. Preotul a leșinat în timpul slujbei - Video

Sute de oameni s-au înghesuit la Hramul unei Biserici din Pitești, în ziua de Sfântul Ilie. Credincioșii au uitat de regulile de distanțare și au luat cu asalt altarul improvizat în curte, acolo unde s-au dat pachete cu mâncare. Unul dintre preoți a leșinat în timpul slujbei, fiind nevoie de Ambulanță.

Sute de oameni înghesuiți la o Biserică din Pitești

Gazeta de Sud

Curtea Bisericii Sfântul Ilie din Pitești a devenit neîncăpătoare, după ce sute de credincioși au luat parte la hramul bisericii, în ziua de Sfântul Ilie.

Deși purtau măști, aceștia le-au scos de pe nas și gură, iar în momentul în care s-au împarțit pachete cu alimente, de pomană, aceștia s-au îmbulzit, uitând de orice regulă, notează Ziarul Argeșul, care publică și mai multe filmări de la fața locului.

Unui preot i s-a făcut rău în îmbulzeala din curtea Bisricii din Pitești

În momentul împărţirii celor 500 de pachete, oamenii au uitat deorice distanțare, în ciuda faptului că preoții au făcut apel la calm. Unuia dintre slujitorii Domnului i s-a făcut rău, fiind chemat un echipaj SMURD.

Polițiști chemați să restabilească ordinea în curtea Bisericii

Trei poliţişti sosiţi la faţa locului i-au avertizat pe oameni: „Staţi depărtaţi! Păstraţi distanţa! Nu ne obligaţi să dăm amenzi!”. Oamenii s-au supus regulilor, după intervenția oamenilor legii.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Creşterea pensiilor şi alocaţiilor se va face cu 15%. Guvernul ar fi stabilit variantele de majorare...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri