Antena Căutare

Tabăra de coronavirus. ”Îi infectăm pe toți! Sunt tineri, scapă repede! Nu se mai ia boala de ei. Nu e tare?”

Pare o glumă morbidă, dar e purul adevăr. Helmut Marko, sfătuitorul de taină al lui Dieter Mateschitz, patronul celor de la ”Red Bull”, i-a propus acestuia să-i infecteze intenționat cu Covid-19 pe toți piloții scuderiei, chiar și pe juniori. ”Sunt tineri, rezistă, apoi nu vor mai avea probleme. Când pornește treaba, ei vior fi apți sută la sută!”

Tabăra de coronavirus. ”Îi infectăm pe toți! Sunt tineri, scapă repede! Nu se mai ia boala de ei. Nu e tare?”
Helmut Marko a avut, în opinia sa, o idee ”tare”. Bine că nu a fost pusă în practică...

Vorbește Helmut Marko, fost pilot modest de Formula 1, cu nouă starturi, ajuns, între timp, sfătuitorul de taină al patronului scuderiei ”Red Bull”, Dietrich Mateschitz. ”Am venit cu următoarea idee. Facem așa, ca o tabără de coronavirus. Îi internăm, aici, pe piloții noștri, nu numai pe cei din Formula 1, ci și pe juniori. Îi infectăm, pe toți cu COVID-19, acum, cât e pauză. Sunt tineri, scapă repede!” Prezentatorul televiziunii austriece ”ORF” are ochii cât cepele. Nu pare a fi o glumă dar, totuși, întreabă, timid: ”Sunteți sigur?”. Marko, 76 de ani, e ferm: ”Cu cât mai înainte, cu atât mai bine. Trece virusul, scapă imediat, la startul competiției toți sunt apți sută la sută!” Liniște în platou.

Un sătuc austriac și un meci de fotbal din Italia. Bombele biologice! De aici a explodat coronavirusul în Europa!

”E momentul ideal pentru ca infectarea să se producă”, adaugă el, în sensul că acum ”Marele Circ” se află-n pauză. ”Avem patru piloți de Formula 1 (n.r. - Max Verstappen, Alexander Albon, Daniil Kyat și Pierre Gasly, aceștia din urmă în ”Alpha Tauri”) și opt sau 10 juniori. Cursele sunt oprite acum, e timp mort. Au o sănătate de fier, se recuprează repede, apoi, pentru că sezonul va fi foarte dificil, vom fi pregătiți”, sunau vorbele lui Helmut Marko, reproduse de către agențiile de presă. Peste câteva zile personajul a recunoscut că planul său, deși era unul ”tare”, n-a fost pus în aplicare. ”Hai să spune doar atât: propunerea mea n-a fost primită prea bine!”

Alte două spitale din București, focare de infecție. Zeci de cadre medicale, confirmate pozitiv cu noul coronavirus ... Spitalul Judeţean Sibiu a primit o donaţie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea Secţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x