Antena Căutare

Ultimă Oră: Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital: „Este internată la Terapie Intensivă”

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată de urgență la Spitalul Elias din București.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată de urgență la Spitalul Elias din București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță, actrița Tamara Buciuceanu Botez este internată pe secția de Terapie Intensivă.

„Este internată de ieri, este în Terapie Intensivă, dar este conștientă, e cooperantă, nu este intubată sau ventilată. Această internare a survenit pe fondul decompensării unei boli cardiace mai vechi, niște probleme cardiace mai vechi, acutizate”, a precizat Silvius Negoiță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a mai precizat că actrița Tamara Buciuceanu Botez va mai rămâne internată cu siguranță câteva zile, pentru investigații.

Tamara Buciuceanu Botez a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film. Actrița s-a născut în 1929, la Tighina, Republica Moldova.

Supranumită „Doamna comediei românești”, Tamara Buciuceanu Botez a realizat peste 1500 de roluri memorabile, printre care se numără Aneta Duduleanu din „Cuibul de viespi“, regia Horea Popescu, Chiriţa din „Chiriţa în provincie“, regia Alexandru Dabija, Isoscel din „Liceenii“, regia Nicolae Corjos.

Vom reveni cu informații

Structură an școlar 2019-2020: Prima vacanță a elevilor, în octombrie. Zile libere elevi... Polițiștii din Bistrița-Năsăud, descoperire șoc! Ce au găsit pe marginea unui râu: „Aveau patru metri înălțime...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x