Antena Căutare

Pereții s-au cutremurat de la aplauze! Tamara Buciuceanu-Botez, 65 de ani de activitate în fața publicului: „Să știți că bucuria mea de astăzi înseamnă că nu m-ați uitat”

Sala Teatrului Metropolis a vibrat minute în șir! Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a fost sărbătorită pentru cei 65 de ani de activitate pe scenă. Pentru prima oară, după prea mulți ani de absență, „Isoscel” a acordat un interviu echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Sala Teatrului Metropolis a vibrat minute în șir! Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a fost sărbătorită pentru cei 65 de ani de activitate pe scenă. Pentru prima oară, după prea mulți ani de absență, „Isoscel” a acordat un interviu echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Doamna comediei românești”, așa cum a fost prezentată de Directorul Teatrului Metropolis, George Ivașcu, a spus că se bucură că nu a fost uitată: „Să știți că bucuria mea de astăzi...înseamnă că nu m-ați uitat.”

Chiar și după aproape 7 decenii pe scenă, actrița are și acum emoții în fața publicului. Minute în șir, sala teatrului a fremătat de aplauze.

Alături i-a fost și Ștefan Bănică, elevul profesoare Isoscel în „Liceenii”, care a mărturisit că de fiecare dată când este în apropierea marii actrițe, se emoționează.

„Această întâlnire de suflet a fost atât de minunată...mi-am adus aminte de viața mea de teatru, de copilărie și de oamenii care nu m-au uitat”, a declarat actrița Tamara Buciuceanu-Botez.

Lumina albastră a ecranelor digitale poate cauza probleme grave de sănătate. Cum afectează dezvoltarea creierului copiil... Românca pe care Maluma a păcălit-o să îl sărute! Rawanne a povestit totul despre sărutul pe care l-au văzut câteva mii d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x