Antena Căutare

Tanar carbonizat in urma unui accident rutier din Targu Mures

In urma unui accident rutier petrecut in Targu Mures, o masina a fost cuprinsa de flacari si un tanar de 18 ani a fost gasit de catre pompieri carbonizat. Soferul masinii, un tanar tot de 18 ani care fugise de la locul accidentului, a fost prins.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Horea" al judetului Mures, pompierii au fost solicitati in jurul orei 1.30, anunta Mediafax.

"La locul solicitarii s-a deplasat garda de interventie cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, constatand ca, in urma unui accident de circulatie, un autoturism a iesit in afara partii carosabile, langa o casa de locuit, fiind cuprins de flacari. Dupa stingerea incendiului, in interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, a fost gasita o persoana carbonizata, de sex masculin", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil incendiul s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Mures, Livia Popa, a declarat ca accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum alunecos, iar soferul autoturismului este in prezent cercetat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului.

Sursa: Antena3

VIDEO! Microbuzele mortii, la control cu elicopterul... Trafic de cosmar: Vezi ce drumuri trebuie evitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x