Antena Căutare

Alex, găsit fără suflare de mama sa în podul casei. Tânărul se pregătea să înceapă o viață nouă

Dramă într-o familie din județul Iași, după ce o mamă și-a găsit fiul de doar 22 de ani spânzurat în podul casei. Ipotezele familiei sunt șocante, mai ales că tânărul urma să plece în străinătate. 

Dramă într-o familie din județul Iași, după ce o mamă și-a găsit fiul de doar 22 de ani spânzurat în podul casei. Alex urma să plece în străinătate.

Alex Cotnareanu avea 22 de ani și plănuia să plece în Irlanda. Își cumpărase chiar bilet de autocar, însă n-a mai apărut la ora stabilită. Acela a fost momentul în care șoferul cursei i-a contactat mama pentru a o ruga să-i transmită tânărului că nu mai poate să-l aștepte. Îngrijorată, mama a fost cea care l-a căutat pe Alex minute bune și tot ea a făcut descoperirea macabră. Fiul ei era spânzunat în podul casei în care locuiau.

"Mama tânărului împreună cu un cumnat l-au căutat. L-au găsit spânzurat cu o funie de o grindă din podul casei", a precizat o sursă din cadrul anchetei, pentru publicația locală bzi.ro.

Au sunat la 112, iar medicii veniți la fața locului nu au putut decât să-i constate decesul.

Politistii au deschis un dosar penal in acest caz. "Politistii ieseni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Cunoscuții spun că Alex ar fi suferit din dragoste

"Știu că s-a despărțit de o față....Avea și ceva probleme cu banii, dar nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Lumea vorbește prin sat, dar numai el știe ce a fost în sufletul lui. Era un băiat foarte bun, la locul lui.... Dumnezeu să îl ierte", a spus un localnic, potrivit sursei citate.

Accident șocant la Constanța. Părintele Antonie a murit, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ce spun anchetatorii... Calendar Creștin-Ortodox 2019. Când îi sărbătorim pe Sfinții Trei Ierarhi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x