Antena Căutare

Tânăr de 24 de ani, târât zeci de metri de doi orădeni care i-au furat telefonul mobil! Bărbatul s-a agățat de portieră ca să-și recupereze mobilul  

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vietnam, a trecut prin momente dificile zilele trecute, când doi orădeni i-au furat telefonul. El a vrut să-și recupereze obiectul, așa că s-a agățat de portieră, însă a fost târât aproape 150 de metri până când a căzut. 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vietnam, a trecut prin momente dificile zilele trecute, când doi orădeni i-au furat telefonul. El a vrut să-și recupereze obiectul, așa că s-a agățat de portieră, însă a fost târât aproape 150 de metri până când a căzut.

Incidentul teribil a avut loc marți noapte, în jurul orei 23:07, când polițiștii din Oradea au fost sesizați, prin intermediul unui apel la 112, că Centura Oradea doi tineri care se deplasau cu un autoturism i-au furat telefonul unui tânăr de 24 de ani din Vietnam.

Citește și: Autostrăzile din România au fost prădate de hoți! S-a furat ca-n codru! Cum sunt puși șoferii în pericol

În momentul în care a încercat să-și recupereze aparatul, tânărul din Vietnam s-a agățat de portiera autoturismului, dar șoferul a demarat trăngându-l pe acesta după mașină aproximativ 150 de metri, potrivit bihon.ro.

În urma investigațiilor, polițiștii din Oradea au stabilit că șoferul automobilului era un tânăr de 26 de ani, din Oradea, care nu avea permis de conducere. În plus, atunci când polițiștii i-au cerut să se supună prelevării de mostre biologice pentru a i se stabili alcoolemia, acesta a refuzat.

Patru hoţi de buzunare au ajuns pe mâinile poliţiştilor după ce au fost capturaţi de un şofer de autobuz!

Telefonul victimei din Vietnam a fost găsit în habitaclul mașinii. De asemenea polițiștii au identificat și pasagerul autoturismului, acesta fiind un bârbat de 26 de ani tot din Oradea, și acesta fiind condus la sediul Poliției Oradea pentru cercetări.

Tânărul de 24 de ani, din Vietnam a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 10 zile de îngrijiri medicale.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor doi orădeni câte un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Fetiță de doar doi ani, moartă după ce a fost spulberată de un șofer în timp ce mergea cu mătușa ei! Nimeni n-a mai putu... Diferența dintre griji și anxietate e subtilă. Când trebuie să căutăm ajutor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x