Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nu e glumă! El e militarul care și-a scos vecinii din case, i-a obligat să facă instrucție, iar apoi a lovit doi polițiști: ”Ne-am speriat enorm!”

Vasile Voicu, un militar din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a terorizat vecinii de scară, scoțându-i din locuințe și obligându-i să execute ordine militare. 

Vasile Voicu, un militar din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a terorizat vecinii de scară, scoțându-i din locuințe și obligându-i să execute ordine militare.

Vasile Voicu a fost judecat la Tribunalul Militar Cluj pentru ultraj după ce a agresat și echipajul de poliție sosit la fața locului pentru a aplana conflictul.

Incidentul a avut loc în 2017, când bărbatul, într-un acces de furie, și-a scos cu forța vecinii de bloc din cartierul Mărăști și i-a aliniat pe scara blocului punându-i să facă instrucție militară, scrie gazetadecluj.ro.

Citește și: Un militar a snopit-o în bătaie pe iubita lui și pe părinții ei! „I-a lovit cu un ciocan” – Video

Speriați, oamenii au sunat de urgență la 112, însă lucrurile au degenerat la venirea polițiștilor.

Dan Raț și Carmen Croitoru, polițiștii care au venit la fața locului în acea seară, i-au solicitat bărbatului să înceteze, însă el a strigat că răspunde doar la ordine. Ba mai mult, după ce a fost încătușat, el l-a lovit pe agentul Raț, moment în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe scările de la etajul doi şi până la jumătatea primului etaj.

Citește și: Scafandrii militari s-au alăturat operațiunii de căutare a elevului dispărut în mare, în Mamaia

”Polițistul era plin de sânge. Ne-am speriat enorm. Cei ce erau scoși pe scară de către militar au profitat de neatenția acestuia și s-au refugiat în locuințe. Între timp, militarul îl amenința pe agent că dacă se ridică de jos îl va omorî ”, a povestit un martor, potrivit ziardecluj.ro.

Într-un final, poliţiştii au reușit să îl imobilizeze pe militar, au chemat întăriri și l-au dus la Poliția Municipală, ulterior fiind internat la Clinica de Psihiatrie.

La scurt timp, însă, el a fost eliberat și detașat la o unitate militară din Constanța. Acum și-a primit sentința: 11 luni cu suspendare sub supraveghere.

Recomandari