Antena Căutare

Scafandrii militari s-au alăturat operațiunii de căutare a elevului dispărut în mare, în Mamaia

Operațiunea de căutare a elevului Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare marți după-amiază, a fost reluată. Adolescentul este căutat de 24 de scanfandri militari.

Operațiunea de căutare a elevului Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare marți după-amiază, a fost reluată. Adolescentul este căutat de 24 de scanfandri militari.

Colegii elevului dispărut marți în apele mării s-au alăturat operațiunii de căutare. Cu toate că șansele ca adolescentul în vârstă de 16 ani să fie găsit în viață sunt minime, scafandrii militari și specialiștii de la ISU Dobrogea s-au alăturat acțiunii de recuperare a acestuia.

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Elevul participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

Sursa video: Antena 3

Ei sunt cei doi adolescenți care au călcat în picioare un copil în Botoșani: "Îl știu, e poamă rea ca taică-su!&quo... Măsuri speciale pentru vizita Papei Francisc. Restricții pe mai multe artere de circulație, începând de joi seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x