Antena Căutare

Tânăra amenințată de fanii vloggerului Colo a fost contactată de Marcel Vela. Ce i-a transmis ministrul: „Nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip.

Marcel Vela se implică direct în scandalul momentului! Ministrul a sunat-o pe tânăra care i-a făcut plângere penală lui Alexandru Bălan, după ce aceasta a dezvăluit că primește amenințări cu moartea de la fanii vloggerului Colo.

Tânăra amenințată de fanii vloggerului Colo a fost contactată de Marcel Vela. Ce i-a transmis ministrul: „Nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip.
Tânăra amenințată de fanii vloggerului Colo a fost contactată de Marcel Vela. Ce i-a transmis ministrul

Tânăra care a avut curajul să îi facă plângere penală vloggerului Colo trăiește o dramă. Fanii lui Alexandru Bălan au asaltat-o cu mesaje, multe ele de amenințare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul de Interne a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că a luat legătura cu tânăra amenințată. Marcel Vela a subliniat că respectul față de femei nu trebuie înlocuit cu barbarie.

„Dragi prieteni,

Am aflat cu îngrijorare despre faptul că tânăra care a denunțat un vlogger pentru anumite infracțiuni primește constant amenințări de la susținătorii acestuia.

Mă îngrijorează foarte mult situația creată și modul în care a degenerat.

De aceea, am luat legătura cu această tânără și i-am oferit întreg suportul. I-am transmis că îi suntem alături și că veghem la siguranța și integritatea sa.

Tinerii trebuie sa înțeleagă că emoțiile pe care le au pot fi exprimate în orice alt mod, dar nu prin violență, agresiuni verbale și amenințări.

Ce mă intrigă este conținutul violent pe care acest tânăr îl promova în rândul urmăritorilor săi.
Acești copii trimit, probabil fără știrea părinților, mesaje agresive, care îi compromit, dar care se află deja în atenția poliției.

Care sunt valorile după care construim societatea în care trăim? Ce ne învățăm copiii?

Vreau să cred, lucrând cu o echipă din care fac parte și femei, că nu putem închide ochii în fața unor abateri de acest tip.

Marius și-a ucis iubita pentru că a refuzat să facă amor cu el. I-a sfârtecat trupul și a abandonat-o într-o pădure. Criminalul și-a primit sentința

Îmi doresc să le vorbim tinerilor despre femeile minunate care au influențat și schimbat lumea, care influențează zilnic comunități, care fac bine, muncesc enorm și se străduiesc să contribuie la dezvoltarea unei societăți sănătoase.

Vreau să le vorbim despre faptul că doamna sau domnișoara care se află lângă noi este mama, sora, iubita, soția sau o persoană apropiată sufletului cuiva.

Nu putem transforma respectul în barbarie!

Vă rog să ne întoarcem cu toții privirea atent către societate pentru că și noi suntem responsabili de tineri și de viitor”, a scris Marcel Vela.

Colo a scăpat de arest

Vloggerul a scăpat de arest, dar va fi sub control judiciar timp de 60 de zile pentru infracţiunea de instigare publică. În tot acest timp NU are voie să posteze pe reţelele de socializare. Va urma un proces şi riscă până la trei ani de închisoare.

Alexandru Bălan are 850 de mii de urmăritori pe Youtube şi 400 de mii pe Instagram. Pe lângă banii obţinuţi din publicitate, vloggerul îşi rotunjea veniturile cu donaţii directe de la fanii săi.

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut drept ”Colo”, a fost eliberat! Decizia fără precedent luată de judecători după ce tânărul a instigat la viol

Un proiect de lege care prevede ca violența cibernetică- adică hărţuirea sau ameninţările online, să fie încadrată la violență domestică a trecut miercuri de Parlament.

Violenţa cibernetică:

  • hărţuirea online
  • mesaje online care instigă la ură pe criterii de gen
  • ameninţări online
  • publicare de conţinut grafic intim fără acordul uneia dintre părţi
„Am vorbit de mall-uri, săli de fitness, de jocuri, dar nu am discutat despre ce e mai important” Ce trebuie să se întâm... Ce trebuie să ai în vedere odată cu relaxarea restricțiilor în pandemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x