Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut drept ”Colo”, a fost eliberat! Decizia fără precedent luată de judecători după ce tânărul a instigat la viol

Alexandru Bălan, celebrul vlogger cunoscut sub numele de ”Colo”, a fost eliberat, în urmă cu puțin timp, după ce marți seară fusese reținut de polițiști, fiind cercetat pentru infracțiuni de instigare publică. 

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut drept ”Colo”, a fost eliberat! Decizia de ultimă oră luată de judecători după ce tânărul a instigat la viol

Tânărul de 28 de ani a fost plasat sub control judiciar și nu are voie să posteze conținut pe nicio rețea socială, această decizie neavând precedent în România.

„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta- postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Colo, vloggerul care instiga la violarea minorelor, a fost reținut! Alexandru Bălan va răspunde în fața legii pentru declarațiile scandaloase

Alexandru Bălan, cunoscut sub numele de Colo, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, acuzat că a instigat la hărţuire sexuală împotriva adolescentelor, într-un filmuleţ postat pe contul său de YouTube.

“Astăzi am văzut o fată, cred că avea 16 ani, i-am văzut toată .... Sincer vă spun mi-a plăcut, de ce să mănânc ... Dar aia merită ... Adică la modul .., să o ..., să îi zici o .., să îi dai ..., să o ... eu am nişte fetişuri mai ciudate.”, spunea în filmuleț tânărul care este urmărit pe Youtube de peste 850.000 de persoane, mulți dintre ei fiind minori.

Vlogger român, declarații halucinante despre minorele care se îmbracă provocator: ”Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!” Ce spune Poliția

Colo fusese reținut marți seară

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore, fiind acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

La scurt timp după ce în mediul virtual au apărut numeroase reacții acide, Alexandru Bălan a prezentat scuze și a spus că regretă situația creată.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus vloggerul urmărit de peste 850.000 de persoane.

Recomandari