Antena Căutare

Ați văzut-o? Luminița Elena Udrea a dispărut de la Facultate, în Sibiu. Mama ei o caută disperată pe străzi

A plecat la Facultate și nu s-a mai întors, iar de ore bune mama nu se poate opri din plâns. Luminița Elena Udrea are 20 de ani și studiază la Facultatea de Inginerie din Sibiu. A fost dată dispărută de mama sa, care a anunțat Poliția și care crede că fiica ei ar fi putut fi răpită.

A plecat la Facultate și nu s-a mai întors, iar de ore bune mama nu se poate opri din plâns. Luminița Elena Udrea are 20 de ani și studiază la Facultatea de Inginerie din Sibiu. A fost dată dispărută de mama sa, care a anunțat Poliția și care crede că fiica ei ar fi putut fi răpită.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o tânără în vârstă de 20 de ani care a dispărut în mod ciudat de la Facultatea de Inginerie de la Sibiu. Poliția a fost anunțată de mama ei.

La data de 04 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, fiica sa, UDREA LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 20 de ani, a plecat din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga”, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică.

Obiecte vestimentare: Sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Un elev a venit drogat la școală și a început să distrugă lucrurile din clasă! Cinci polițiști au intervenit ca să-l dea... A fost inginer, iar acum doarme pe străzi, așteptându-și soția și copiii. Nea Adrian: "Am casă, acolo am fost feric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x