Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Tânărul care a fugit de trei ori din carantină și izolare a fost condamnat la închisoare cu suspendare

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj care s-a întors din Marea Britanie şi a fugit de 3 ori din izolare şi carantină a primit 8 luni de închisoare cu suspendare.

Tânărul care a fugit de trei ori din carantină și izolare a fost condamnat la închisoare cu suspendare

În dosar a fost trimis în judecată un medic epidemiolog de la DSP Sălaj bănuit că l-a ajutat pe tânăr.

Tânărul a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu un procuror şi a primit 8 luni de închisoare cu suspendare.

O femeie din Suceava care voia să plece în Germania este cercetată după ce a fost depistată pe Aeroportul din Cluj-Napoca şi îşi schimbase reşedinţa cu două zile înainte, din municipiu într-o comună care nu e în carantină​

De asemenea, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

El fusese reţinut pentru "zădărnicirea combaterii bolilor, dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău. Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de 2 ani”, arată reprezentanţii Parchetului.

Tratament la domiciliu. Reguli noi pentru cei care sosesc în România din zonele roşii afectate de COVID-19

De asemenea, în acest dosar a fost trimis în judecată, pentru fals intelectual, un medic epidemiolog din cadrul DSP Sălaj, care a eliberat tânărului de 28 de ani un „aviz epidemiologic” din care rezulta că acesta nu se mai afla în carantină, deşi mai avea o zi de stat.

Recomandari