Antena Căutare

Tratament la domiciliu. Reguli noi pentru cei care sosesc în România din zonele roşii afectate de COVID-19

Carantina şi la domiciliu! Un ordin al ministrului sănătăţii schimbă regulile pentru cei care sosesc în România din zonele roşii afectate de COVID-19. Nu este singura schimbare - cei care sunt confirmaţi cu SARS-COV 2 şi nu au simptome pot fi trataţi şi acasă.

Tratament la domiciliu. Reguli noi pentru cei care sosesc în România din zonele roşii afectate de COVID-19 Galerie
Tratament coronavirus

Atunci când centrele de carantină instituționalizate nu vor mai avea locuri și nici spitalele paturi pentru a-i trata pe pacienți vor fi tratați la domiciliu. Dar tratamentul acasă va fi posibil doar dacă există spații separate, unde se poate permite carantina individuală, separarea de ceilalți membri ai familiei.

Carantina la domiciliu se va face în baza unei declarații pe propria răspundere, dar doar dacă se parobă în urma anchetei epidemiologice.

Această măsură a fost luată de mai multe state și a venit moment

Ultima oră! Alte zece decese înregistrate în România: 372 morți și peste 7.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus

Planul patru presupune ca România să ajungă la peste 2000 de cazuri, moment în care măsurile se vor aspri.

Vă reamintim că în România sunt înregistrate peste 7.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Bilanțul deceselor înregistrate în România din cauza noului coronavirus a crescut, miercuri, la 372 de decese.

După Paște va crește foarte mult numărul de cazuri în România! Medic: "Respectarea măsurilor, mai importantă ca niciodată"

În ce condiții poți ieși din casă, în noaptea de Înviere, fără declarația pe propria răspundere? Informații de ultimă oră, de la reprezentantul M.A.I.

Dezinfectați ambalajele produselor înainte de a le despacheta! Noi recomandări privind deplasarea la cumpărături... Român plecat la cules de sparanghel în Germania, mort de coronavirus. Famila nu-l poate înmormânta acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x