Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Țările în care va ajunge prima dată vaccinul anti-coronavirus, în Europa. Care este explicația oficială

În urma unui acord încheiat cu un producător de renume mondial, vaccinul anti-coronavirus va ajunge mai repede în patru țări din Europa.

Vaccinul anti-coronavirus

profimediaimages.ro

AstraZeneca va distribui vaccinul anti-coronavirus cu prioritate în Olanda, Germania, Franţa şi Italia.

Testele pentru noul vaccin realizat de AstraZeneca nu sunt încă finalizate, dar o ieșire pe piață a produsului este așteptată spre finalul anului.

Uniunea Europeană urmează să-şi redeschidă frontierele interne şi să ridice restricţiile de călătorie. Când se deschid granițele

Compania farmaceutică va furniza, în etape, 300 - 400 de milioane de doze de vaccin, începând cu finele lui 2020, a anunţat sâmbătă guvernul olandez, într-un comunicat.

„Vorbim despre un pas foarte important. Vaccinul este crucial pentru combaterea virusului”, a declarat Hugo de Jong, ministrul olandez al Sănătăţii.

Țările care au încheiat acordul cu AstraZeneca sunt Olanda, Germania, Franţa şi Italia.

Toate acestea au raportat peste 665.000 de cazuri de îmbolnăvire.

Olanda, Germania, Franţa şi Italia au format o alianță la începutul acestei luni, cu scopul declarat al asigurării a unui număr suficient de doze de vaccin în Europa.

„Măcel” la Spitalul „Universitar”. Sorin Oprescu și încă 4 șefi de secție au fost demiși din toate funcțiile! Nu mai au scăpare: au fost filmați!

Grupul colaborează totodată cu Comisia Europeană, care de asemenea încearcă să încheie acorduri cu producătorii de medicamente ce dispun de capacităţi de producţie suficient de mari, arată sursele citate.

Recomandari