Antena Căutare

Tatăl Alexandrei, cel mai mare regret: ”O să mă căiesc toată viața! O să mă învinovățesc pentru asta!”

Tatăl Alexandrei a dezvăluit, joi seară, că în timp ce își căuta fiica a fost foarte aproape de locul în care fata era sechestrată.

Tatăl Alexandrei a dezvăluit, joi seară, că în timp ce își căuta fiica a fost foarte aproape de locul în care fata era sechestrată.

"Ce mă căiesc eu este că am trecut la o stradă de ea - noi am fost pe Decebal, ea a fost pe Craiovei. Asta mă voi căi toată viața mea, dacă e să nu o găsesc", a mărturisit bărbatul.

Ioan Măceșan a mărturisit că a spart mai multe uși ale unor case în care bănuia că s-ar putea afla fata.

"Am mers devreme la adrese, joi. Acolo pe Decebal am intrat la doua case. Am spart ușile pentru că eram dornic să-mi găsesc fata. Eram în stare să trec prin foc numai să o găsesc.

Dezamăgirea a fost foarte mare. Dacă apelul a fost la 11.05, noi am ajuns pe la 11.15... În acea noapte am stat la poliție până la ora 02.00 după care mi s-a spus să plec acasă, să mă odihnesc și dimineață să fiu acolo", a povestit Ioan Măceșan.

Ion Măceșanu, noi declarații! Ce s-a întâmplat în noaptea în care Alexandra era sechestrată: ”M-au trimis acasă!”... Cum ar fi putut procurorii să-l convingă pe Gheorghe Dincă să spună adevărul! Strategia uluitoare, dezvăluită de un fost...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x