Antena Căutare

Cum ar fi putut procurorii să-l convingă pe Gheorghe Dincă să spună adevărul! Strategia uluitoare, dezvăluită de un fost ofițer criminalist

Andrei Banu, fost ofițer criminalist, a susținut, în direct, la Antena 3, că anchetatorii ar fi putut să facă mult mai multe pentru a afla adevărul în acest caz dificil.

Andrei Banu, fost ofițer criminalist, a susținut, în direct, la Antena 3, că anchetatorii ar fi putut să facă mult mai multe pentru a afla adevărul în acest caz dificil.

"Avem profilul criminalului, avem profilul victimelor, fete plecate, fete lăsate singure, avem zona unde s-au întâmplat toate nenorocirile astea, avem profilul geografic al zonei catre trebuie scanat cu o dronă de sus până jos, vezi modificări morfologice, ai Caracalul, Corabia, ai locul faptei, fă sectorizare și pune-l la poligraf și vezi unde dă reacție ca să știi unde sapi.

Acolo mănânci, acolo stai, nu pleci de acolo, e șantier arheologic. Acolo trebuie să stai până termini tot ce trebuie. E ceva incredbil ce se întămplă", a spus Andrei Banu, în direct, la Antena 3.

De asemenea, acesta spune că anchetatorii ar fi putut apela chiar și la un ofițer sub acoperire care ar fi putut fi introdus în celula presupusului criminal pentru a-i câștiga încrederea acestuia.

Tatăl Alexandrei, cel mai mare regret: ”O să mă căiesc toată viața! O să mă învinovățesc pentru asta!”... Patru cazuri de infecție cu virusul West Nile. A fost înregistrat și un deces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x