Antena Căutare

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Tatăl Anei Maria, tânăra de 19 ani care a murit la scurt timp după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător pe Facebook, de la „Ghiorghe Dincă”!

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă” Galerie
Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”

Ca și când durerea omului care și-a pierdut fiica de 19 ani la scurt timp după ce aceasta a născut nu ar fi fost îndeajuns de mare, un mesaj șocant de pe Facebook l-a tulburat și mai tare.

Tatăl Anei Maria a fost contactat de un utilizator care își spune „Ghiorghe Dincă” și care i-a transmis următoarele cuvinte: „Îmi pare rău pentru fata ta. Era următoarea noastră victimă”.

Bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a făcut publică întreaga conversație de pe Facebook, cerând ca individul care recurge la astfel de gesturi să fie pedepsiți.

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Tatăl tinerei care a murit după ce a născut a primit un mesaj cutremurător de la ”Ghiorghe Dincă”

sursa foto: bzi.ro

Mesajul cutremurător primit de tatăl tinerei care a murit după naștere

„Un tată care își pierde copilul și un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai să îl facem vedetă, poate așa vede cineva să se sesiseze, să-i facem un dosar penal acestui individ”, a scris tatăl Anei Maria. Ulterior a postat și o fotografie în care a arătat că l-a blocat pe acel Ghiorghe Dincă pe Facebook, arată cei de la bzi.ro.

Așa cum era de așteptat, postarea s-a viralizat rapid.

Cazul tinerei Ana Maria de 19 ani care a murit la o lună după naștere a cutremurat întreaga țară. Tragedia s-a întâmplat după ce ea a făcut septicemie, ca urmare a faptului că medicii nu i-au curățat în întregime placenta și aceasta s-a infectat. Părinții fetei au depus mai multe plângeri, iar Ministrul Sănătății a declarat că a demarat o anchetă și va fi făcut un control la spitalul Brăila.

Neamţ: 110 kilograme de cannabis destinat vânzării în Iaşi, dar şi în alte zone, au fost ridicate în urma a două perchez... Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu s-a dezlănțuit! Adevărul despre imaginile din Italia: „Mai bine mor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x