Antena Căutare

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, revoltat: ”Mi-a măcelărit copilul, mi l-a făcut zob!”

Moartea subită a lui Dani Vicol, tânărul care s-a stins din viață în urma accidentului produs de fiul lui Gino Iorgulescu, este greu de acceptat de către părinții acestuia, care și-au mai pierdut o fiică, care a murit la doar șase ani. 

Moartea subită a lui Dani Vicol, tânărul care s-a stins din viață în urma accidentului produs de fiul lui Gino Iorgulescu, este greu de acceptat de către părinții acestuia, care și-au mai pierdut o fiică, care a murit la doar șase ani.

Astfel, tatăl lui Dani Vicol este distrus de durere și cere să se facă dreptate.

Mătușa tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, mesaj sfâșietor! Doi copii au rămas fără tată! „L-a omorât pe loc. A distrus o familie”. Video

"Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. Mi-a luat două ore să văd copilul de frică.Până acum nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici poliția, nici măcar vreun procuror", a declarat tatăl tânărului care a murit pe loc în urma impactului cu bolidul Aston Martin condus de fiul șefului LPF.

Dani Vicol a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier provocat pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu. Un alt tânăr a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias.

Mama lui Dani Vicol, mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, își strigă durerea: "Copilul meu nu bea, nu a avut viteză"

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, a decedat pe loc.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

Alexandru Cumpănașu a ajuns la spital! Unchiul Alexandrei Măceșanu ar fi suferit un preinfarct ... Patru bărbaţi din Bistriţa-Năsăud, cercetaţi după ce ar fi rănit şi schingiut un cal, pentru a-l folosi la braconaj, ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x