Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Mătușa tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, mesaj sfâșietor!  Doi copii au rămas fără tată! „L-a omorât pe loc. A distrus o familie”. Video

Mătușa tânărului ucis în accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu a transmis un mesaj sfâșietor, acuzându-l pe fiul preşedintelui LPF că a distrus o familie. 

Mătușa tânărului ucis în accidentul în care a fost implicat Mario Iorgulescu a transmis un mesaj sfâșietor, acuzându-l pe fiul preşedintelui LPF că a distrus o familie.

„Băiatul nostru, tată a doi copii, o fetiță de șapte ani și un băiețel de patru luni, venea spre casă la ora 2.30. De pe contrasens, Mario Iorgulescu, băiatul domnului Gino Iorgulescu, a intrat în el, cu 240 km la oră. L-a omorât pe loc. A distrus o familie. Ne-a distrus viața!”, a spus mătușa tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

„Lui Mario Iorgulescu I s-au prelevat probe de urină pentru depistarea drogurilor și probe de sânge în vederea depistării alcoolemiei și, precizez, din surse foarte clare că nu I s-a putut lua etilotest domnului Mario Iorgulescu, nefiind în stare la fața locului să sufle în fiolă. Ulterior, acesta fiind dus la Spitalul Elias”, a spus și unchiul tânărului care a murit în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu.

Familia Iorgulescu a transmis, duminică, un comunicat în care și-a exprimat regretful pentru accidentul ce i-a fost fatal lui Dani Vicol.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie", se arată în comunicatul semnat de Gabriela și Gino Iorgulescu.

Dani Vicol a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier provocat pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu. Un alt tânăr a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, a decedat pe loc.

Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.