Antena Căutare

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Iorgulescu, noi declarații: ”Transferul s-a făcut pe furiș!”

Transferul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a stârnit numeroase reacții printre români, iar printre cel care s-a arătat șocat de această mutare a fost chiar și tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în urma accidentului produs de acesta. 

Transferul lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a stârnit numeroase reacții printre români, iar printre cel care s-a arătat șocat de această mutare a fost chiar și tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în urma accidentului produs de acesta.

Astfel, în cadrul unui interviu, bărbatul a declarat că este de părere că acest transfer s-a făcut ”pe furiș”, însă are încredere că autoritățile își vor face treaba.

Citește și: Mario Iorgulescu, mutat în secret! Avionul cu care a fost transportat, costuri colosale! „Pentru o singură oră...”

”Mi se pare ceva pe furiș, trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea să scape de lege, pentru că procurorii trebuie să-și facă treaba. Eu am încredere.”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, potrivit adelinpetrișor.ro.

Mario Iorgulescu, care a produs un accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, fiind şi el rănit, a părăsit Spitalul Elias, pentru a-şi continua tratamentul în străinătate. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii spitalului.

Citește și: Continuă coșmarul! Divorț în familia lui Gino Iorgulescu, în timp ce Mario se află internat în stare gravă

”În cursul dimineţii de astăzi, la cererea expresp a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul elias în vederea continuării tratamentului într-o şară din UE. Instituţiile abilitate au fost informate în acest sens”, a anunţat luni Spitalul Elias.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Citește și: Star News. Cum a fost scos Mario Iorgulescu din țară fără știrea anchetatorilor

Mario Iorgulescu avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Fiul preşedintelui LPF a rămas şi fără permisul de conducere în urma accidentului.

Peste 185.000 de persoane, angajate prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în primele opt ... Roberta, adolescenta de 13 ani dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x