Antena Căutare

Tatăl lui Emi Pian încă n-a aflat de moartea fiului său! Ce explicație a avut familia

La scurt timp după moartea lui Emi Pian s-a descoperit un detaliu neașteptat despre tatăl fostului lider al clanului Duduianu, Nicolae Pian! Bărbatul se află la închisoare și încă nu a aflat de moartea fiului său, iar motivul e uluitor!

Tatăl lui Emi Pian încă n-a aflat de moartea fiului său! Ce explicație a avut familia Galerie
Emi Pian, alături de tatăl său, Nicolae

Emi Pian (pe numele său adevărat, Florin Mototolea) a fost ucis recent ca urmare a unei răfuieli între clanuri rivale. Un mebru al clanului Rinu l-a înjunghiat pe șeful grupării Duduianu pe o stradă din Giulești și bărbatul a ajuns de urgență la spital. Medicii nu au putut să-I salveze viața și a fost declarant decesul.

Tatăl lui Emi Pian (Florin Mototolea) nu a aflat de moartea fiului său

Fostul lider al clanului Duduianu a murit la vârsta de 39 de ani, iar familia acestuia l-a înmormântat cu mult fast. Se fac cercetări pentru a se căuta adevărații vinovați și în fiecare zi ies la iveală noi și noi detalii surprinzătoare.

citește și: Descoperire uluitoare la autopsia lui Emi Pian! Ce s-a găsit în sângele acestuia

Din primele cercetări a ieșit la iveală faptul că între cele două clanuri interlope a izbucnit o ceartă în urma unei partide de barbut.

Autopsia a scos la iveală faptul că Emi Pian consumase droguri, în seara atacului. Priveghiul a durat aproape o săptămână și înmormântarea a stat sub semnul luxului.

Tatăl lui Emi Pian încă n-a aflat de moartea fiului său! Ce explicație a avut familia

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

Emi Pian (Florin Mototolea), fostul lider al clanului Duduianu

S-a aflat că șefii din Poliție au mers acasă la Emi Pian și au anegociat cu familia Duduianu anumite aspecte, într-o conversație secretă ce s-a aflat abia de curând!

citește și: La cine ajung banii lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu toată averea interlopului

Mai surprinzător este faptul că surse din anturajul familiei lui Emi Pian susțin faptul că tatăl fostului șef al clanului Duduianu, Nicolae Pian, nu știe de moartea fiului său.

Se pare că familia ar fi încercat să obțină o permie pentru ca acesta să poată participa la funeralii, dar cererea le-a fost respinsă.

Potrivit surselor, bărbatul știe doar că Emi Pian se află la spital. Rudele se tem ca acesta să nu facă un infarct la aflarea veștii că fiul său a murit la vârsta de 39 de ani.

Copil de opt ani, în stare gravă după ce s-a jucat cu focul în curtea casei. Micuțul a ajuns la spital cu arsuri pe jumă... Adio burgeri și cartofi prăjiți așa cum îi știai! Legea care schimbă industria fast-food-ului. Producătorii nu vor mai a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x