Antena Căutare

La cine ajung banii lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu toată averea interlopului

După moartea lui Emi Pian (Florin Mototolea), mulți s-au întrebat unde vor ajunge banii interlopului și ce se va alege de averea acestuia.

La cine ajung banii lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu toată averea interlopului Galerie
Cine va primi banii lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul șef al clanului Duduianu

Lunea trecută, la orele nopții, Florin Mototolea, zis și Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis din cauza unei răfuieli între clanuri rivale. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut.

La cine ajung toți banii lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul șef al clanului Duduianu

Emi Pian a fost înjunghiat și bărbatul a ajuns de urgență la spital, unde medicii nu au putut să-I salveze viața.

După ce liderul le-a murit, membrii clanului Duduianu au aflat cine este cel care va prelua conducerea, dar și banii lui Emi Pian (Florin Mototolea).

citește și: Ce s-a găsit în casa lui Emi Pian, de fapt! Avocata clanului Duduianu rupe tăcerea: „Ne supunem”

Regulile clanurilor sunt clare: atunci când un lider moare, conducerea ajunge în mâinile celui care este următorul cel mai bătrân bărbat din familie. În cazul de față, clanul Duduianu va fi condus de către Laurențiu Duduianu, cunoscut și drept Ciprian Pian. În prezent, acesta este cercetat pentru tentativă de omor, după ce l-au atacat pe criminalul fratelui său.

La cine ajung banii lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu toată averea interlopului

Cine va primi banii lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul șef al clanului Duduianu

Cine va primi banii lui Emi Pian (Florin Mototolea), fostul șef al clanului Duduianu

O sursă care a dorit să rămână anonimă a declarat pentru cei de la huff.ro că în cazul lui Emi Pian exista un fel de testament, chiar dacă acesta nu era scris.

citește și: Întâlnire secretă între frații lui Emi Pian și șefii din Poliția Română! Ce au negociat: „Am ajuns la o înţelegere”

„În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută. Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii.”, a precizat sursa menționată, despre testamentul lui Emi Pian (Florin Mototolea).

citește și: Fratele lui Emi Pian, suspect de omor! Ispita Bianca Pop i-a fost iubită și a dezvăluit ce s-a întâmplat: „I-am blocat”

Potrivit informațiilor, cel care preia conducerea clanului se va ocupa nu doar de recuperarea banilor dați cu camătă.Tot această persoană se va ocupa și de traiul familiei şi va distribui banii, în aşa fel încât să ajungă tuturor.

„Dacă cineva trebuia să moară, eu eram acela”. Erou la șase ani, după ce și-a salvat sora din colții câinelui! A fost de... Toate persoanele care intră în Grecia pe cale terestră şi maritimă trebuie să prezinte, din 17 august, un test negativ p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x