Antena Căutare

Tatăl lui Marian Cozma a făcut INFARCT! Bărbatul aflase că ucigașul fiului său a fost eliberat

Sztojka Ivan, unul dintre bărbații condamnaţi pentru uciderea handbalistului român Marian Cozma, a fost eliberat din închisoare, după ce a executat doar cinci ani din pedeapsă. 

Sztojka Ivan, unul dintre bărbații condamnaţi pentru uciderea handbalistului român Marian Cozma, a fost eliberat din închisoare, după ce a executat doar cinci ani din pedeapsă.

Stojka Ivan a ieșit pe 19 iulie din penitenciarul din Szombathely, cu patru ani mai devreme faţă de condamnarea primită. Stojka Ivan a primit această reducere de pedeapsă pentru bună purtare, scrie Libertatea.ro.

La auzul veştii că Sztojka Ivan a fost eliberat, Petre Cozma, tatăl lui Marian, a declarat ”Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgenţă la spital. Suferinţa e mare, nu e uşor să ştii că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu".

Potrivit unei surse care și-a dorit să rămână anonimă, unul dintre ucigașii handbalistului român a sărbătorit cu fast eliberarea. 'Vă rog să nu menţionaţi numele meu, mă tem să nu am probleme. Sztojka a fost eliberat joia trecută, dar publicul larg nu a ştiut, totul a fost ţinut secret. Imediat după eliberare, familia a dat petrecere. Şi-a luat şi un BMW nou. S-a dus la Budapesta, la Siófok, se simte bine”, a spus un martor, mai scrie sursa citată.

Marian Cozma a murit în februarie 2009, după ce a fost înjunghiat în inimă, într-o discoteca din Ungaria. unde sărbatoarea cu un grup de prieteni.

Vești proaste pentru milioane de români! Ploile torențiale vor aduce scumpiri mari! La ce trebuie să se aștepte!... ANUNȚ ISTORIC făcut de NASA! Există APĂ pe Marte! Noile descoperiri ar fi o dovadă că există viață pe Planeta Roșie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x