TAXA AUTO 2018. O nouă taxă auto în 2018. Mașini vizate

 

TAXA AUTO 2018. O nouă taxă auto în 2018. Mașini vizateAutoritatea pentru Transport Bucureşti-Ilfov intenţionează să introducă o taxă de tranzit pentru centrul Capitalei.

TAXA AUTO 2018 ar urma să fie plătită de maşinile cu Euro 5 şi Euro 6, dar și de către cele electrice. În schimb, autoturismele poluante nu vor pot intra, nici măcar contra unei taxe, în zona delimitată de Piaţa Victoriei, strada Mihai Eminescu, strada Traian, Parcul Carol, Izvor şi Strada Buzeşti.

TAXA AUTO 2018. Potrivit auto-bild.ro, introducerea taxei de acces în centrul Bucureștiului, eliminarea locurilor de parcare fără taxa și a parcărilor ilegale, modernizarea parcului auto RATB, modernizarea rețelei de străzi, prioritizarea transportului public prin benzi unice, amenajarea de piste pentru biciclete și introducerea tuturor intersecțiilor semaforizate în sistemul inteligent de management al traficului – sunt doar câteva dintre măsurile propuse de Primăria Capitalei în planul integrat de calitate a aerului, document pus în dezbatere publică. Valoarea taxei încă nu a fost stabilită.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe