Antena Căutare

Vestea aşteptată de mulţi şoferi din România! Vrei să îţi schimbi maşina? Statul îţi oferă peste 10.000 de euro dacă îndeplineşti această condiţie

Veşti bune pentru românii care vor să-şi cumpere o maşină nouă! Persoanele care vor să-şi schimbe autoturismul pot primi, în anumite condiţii, peste 50.000 de lei pentru acest lucru, începând de anul acesta.

Veşti bune pentru românii care vor să-şi cumpere o maşină nouă! Persoanele care vor să-şi schimbe autoturismul pot primi, în anumite condiţii, peste 50.000 de lei pentru acest lucru, începând de anul acesta.

Potrivit site-ului avocatnet.ro, şi în 2018, programele “Rabla” şi “Rabla Plus” dau posibilitatea persoanelor fizice care vor să-şi schimbe maşina să solicite fonduri pentru înlocuirea acesteia. Programul “Rabla” vizează schimbarea maşinilor uzate, adică cu o vechime mai mare de opt ani, cu unele noi, iar prin programul “Rabla Plus” se urmăreşte încurajarea persoanelor de a achiziţiona un autoturism nou electric.

Astfel, mai scrie sursa citată, în funcţie de programul pe care vor să-l acceseze, solicitanţii pot primi 6.500 de lei pentru înlocuirea maşinii uzate (programul “Rablă”) şi până la 45.000 de lei pentru achiziţia unei maşini electrice (programul “Rabla Plus”).

Cei care optează pentru achiziţionarea unui autoturism electric pot beneficia de valoarea maximă a finanţării prin programul “Rabla Plus”: 45.000 de lei, cu condiţia ca această valoare să nu reprezinte mai mult de 50% din valoarea totală a acestuia.

Pentru achiziţia unui autoturism hibrid se pot obţine 20.000 de lei.

Interesant este faptul că aceste două programe se pot cumula, astfel încât solicitanţii se pot bucura de o finanţare de peste 50.000 de lei.

Oferte de senzaţie! ANAF vinde zeci de mașini. Lista autoturismelor, pe luna februarie, în mai multe județe... Vești proaste pentru cei care vor să obțină permisul de conducere! Schimbările sunt uriașe. Oamenii preferă să meargă în...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x