Antena Căutare

Taximetriștii oferă curse gratuite cadrelor medicale. Aceștia îi duc acasă și de acasă la spital

Solidaritatea este cuvântul cheie atunci când vrem să descriem acțiunile oamenilor, din această perioadă. În timp de criză, unii taximetrişti din ţară sunt alături de eroii în halate albe.

La Timişoara şi Constanţa, de exemplu, au luat iniţiativa de a oferi curse gratuite cadrelor medicale. Nu le e teamă de posibilitatea infectării cu noul coronavirus.

"Cât este starea de urgență, noi, taximetriștii, dorim să ducem cadrele medicale. Îi ducem acasă și de acasă la spital", este anunțul taximetriștilor din Timișoara, cu toția u decis să recompenseze cadrele medicale în aceată perioadă.

Este o răsplată pentru eroii care au grijă de timișoreni și nu numai, în tot restul anului. Tixmetriștii nu au niciun fel de teamă, aceștia spun că au încredere în ei că știu să se protejeze și dezinfectează mașina după fiecare client.

România a ajuns la 277 de cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus. Potrivit raportării făcute de autorități la ora 13:00, sunt 17 noi cazuri. Din numărul total, 25 de pacienți s-au vindecat.

Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli pre-existente).

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 33.709 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Medic infectat cu coronavirus, filmat pe holurile spitalului. Acesta trebuia să fie casă, izolat

Peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Valea Jiului au fost izolate la domiciliu din cauza unei tinere care a mințit că nu a fost în Italia

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 277. România a efectuat, până în prezent, mai puțin de 5.000 de teste

Ministerul de Externe şi Ministerul Transporturilor au identificat mai multe variante de transport aerian pentru aducere... 46.000 de morți, dintre care 24.000 de copilași până la 9 ani! Gripa din România de care am uitat. A durat 11 săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x