Antena Căutare

Te paste un jaf: Numarul furturilor creste cu 20% in perioada sarbatorilor

Spiritul sarbatorilor pascale nu ii atinge insa si pe hoti. Talharii stiu ca pot da lovitura in aceste zile. Mai ales ca, de multe ori, tinta le ofera prada pe tava. De exemplu, cand uita un geam deschis sau se lauda pe retelele de socializare ca pleaca in vacanta.

Un geam intredeschis, o usa fragila sau o yala simpla sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-am putea face infractorilor. Si multi dintre ei aleg o astfel de prada usoara. Sa nu uitam insa ca si hotii s-au modernizat si nu putini sunt cei in calea carora nimic nu poate sa stea.

Pana si politia a ajuns la zicala "Paza buna trece primejdia rea". Lauda e si ea printre cei mai importanti aliati ai talharilor. Si cum romanul e mare fan al retelelor sociale, isi face de multe ori singur rau. O postare despre vacanta exotica in care tocmai plecam, poate fi o invitatie deschisa pentru hoti.

Tot pe lista tintelor usoare sunt si cei care isi fac cumparaturile de Paste in locuri foarte aglomerate. Daca nu va deranjeaza taxele aferente platii cu cardul, e cea mai buna solutie. Daca se fura portofelul, cardul poate fi blocat, iar banii raman in cont.

Numarul furturilor din apartamente si al celor din magazine, piete sau mijloace de transport creste cu 15-25 la suta in perioada sarbatorilor.



Foto:unimedia.info

80 de mii de romani risca sa nu-si mai recupereze proprietatile luate de comunisti... VIDEO! Caracal: Jandarmii au "pazit" o nunta cu o mie de oameni in mijlocul strazii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x