Antena Căutare

Țeapă în stil românesc la benzinărie! Mai mulţi şoferi au alimentat maşinile cu apă, în loc de carburant: Oamenii sunt disperați: "5.000 de lei mă costă reparaţia”

Mai mulţi şoferi lugojeni au rămas pietoni, luni dimineaţa, după ce au alimentat de la staţia Petrom de pe strada Făgetului din oraş. Imediat după ce au plătit şi au dat să plece din staţia de carburanţi, conducătorii auto s-au trezit că maşinile lor nu mai mergeau. Trăgând pe dreapta, oamenii au început să îşi verifice maşinile, să descopere sursa avariei.

Țeapă în stil românesc la benzinărie! Mai mulţi şoferi au alimentat  maşinile cu apă, în loc de carburant: Oamenii sunt disperați: "5.000 de lei mă costă reparaţia”
| cetateanul.ro

Mai mulţi şoferi lugojeni au rămas pietoni, luni dimineaţa, după ce au alimentat de la o benzinărie din oraș. Potrivit publicației locale cetateanul.ro, Imediat după ce au plătit şi au vrut să plece din staţia de carburanţi, conducătorii auto s-au trezit că maşinile lor nu mai porneau.

Aceeași sursă scrie că, atunci când au verificat pompa de combustibil, au descoperit că în loc să aibă benzină sau motorină în rezervoare, oamenii tocmai alimentaseră cu… apă.

„Am mers 100 de metri cel mult, după care s-a oprit. Am crezut că o fi de la distribuţie, dar cureaua întorcea, totul mergea. Când am desfăcut la motorină, am descoperit că era de fapt altceva decât combustibil. Am băgat de 100 de lei, când m-am dus înapoi să caut bonul, era aruncat la coş şi nu m-au lăsat să îl recuperez. Au zis să merg pe încredere, cum să merg pe încredere, nu am încredere nici în haina de pe mine”, a declarat Andrei Benzar, unul dintre şoferii păgubiţi, pentru cetateanul.ro.

Reprezentanţii benzinăriei au declarat că au oprit pompa imediat după ce şi-au dat seama că există o avarie.

„Au alimentat vreo șase persoane, la toţi cei care vor veni cu bonul le vom plăti reparaţia. Dacă au lăsat bonul pe pult, acesta a fost aruncat în coş. Am anunţat şi vama, am oprit imediat pompa când am fost anunţati că sunt probleme”, a declarat pentru Cetăţeanul un reprezentant al benzinăriei lugojene.

Maşinile avariate au ajuns deja la mecanicii din municipiu.

„Costă 4.700 de lei pompa cea nouă pentru acest Passat, plus manopera, scoaterea apei din toată instalaţia, în jur de 50 de milioane cu totul. Maşina va sta la noi câteva zile, până ce va veni piesa originală, pentru că pompa a fost arsă”, a declarat mecanicul la care a ajuns maşina lui Benzar.

Lugojeanul a depus o plângere şi la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, urmând să revină la benzinărie pentru a-şi cere banii pentru reparaţia autovehiculului.

Sursa: cetateanul.ro

Avertizarea MAI pentru toți românii! Nu te lăsa pradă HOȚILOR: Cum poți să-ți dai seama că un bancomat ți-ar putea copia... Veşti rele de la meteorologi! Nu scăpăm de PLOI, FURTUNI, FRIG și... UMBRELE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x