Antena Căutare

Tehnologia evolueaza, civilizatia stagneaza! Internetul a devenit mai important decat toaleta

N-am tras canalizari, dar tragem cabluri. Bunicii cu toaleta in curte se bucura de Internet. Sase milioane si jumatate de romani au inca toaletele in fundul curtii, insa navigheaza, asculta muzica si se intereseaza de preturi online.

Cei mai multi dintre locuitorii din mediul rural isi petrec mare parte din timp in fata calculatorului. Fie asculta muzica, se uita la stiri sau se intereseaza de preturile cerealelor.

La tot pasul, gasesti stalpi pe care stau atarnate cabluri de internet, semn ca tehnologia i-a acaparat pe oameni. Si mai mult, i-a facut sa uite pentru moment de faptul ca pentru a-si indeplini nevoile primare, trebuie sa strabata aleile curtii.

La inceputul anului, in Romania, existau mai putin de 100 de localitati fara conexiune de internet de mare viteza. In privinta gradului de acoperire cu servicii de internet, peste 99,8% dintre gospodarii aveau conexiune fixa sau mobila la internet, ceea ce ne situeaza intre primele tari din lume.

Politia Rutiera anunta reguli noi in trafic pentru motociclisti si biciclisti... COD GALBEN de ploi, grindina si descarcari electrice. Zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x