Antena Căutare

Politia Rutiera anunta reguli noi in trafic pentru motociclisti si biciclisti

Agentii de la Rutiera anunta noi reguli in trafic. Vizati de modificari sunt cei care prefera mijloacele de deplasare pe doua roti, motociclistii si biciclistii. Primii nu mai au voie sa ia cu ei persoane ametite de alcool, in timp ce biciclistii vor fi obligati sa traverseze pe zebra doar pe propriile picioare.

Conform noilor prevederi ale Codului Rutier, conducatorilor de motociclete sau scutere le este interzis sa trasporte in spate persoane aflate sub influenta alcoolului. Cei care nu vor respecta acest amendament, vor primi amenzi de cel putin 240 de lei.

Cele mai multe reguli se schimba insa pentru biciclisti. Acestia nu vor mai avea voie sa circule in grup, ci se vor alinia in rand, asemenea oricarei coloane de masini. O alta schimbare apare si la traversarea pe trecerea de pietoni. Biciclistii vor fi obligati sa coboare de pe bicicleta atunci cand vor sa treaca pe partea cealata a strazii. In caz contrar, vor fi amendati de catre politisti.

Noile prevederi intra in vigoare incepand cu 8 august.

Ziua Imnului National: Trafic restrictionat in centrul Capitalei... Tehnologia evolueaza, civilizatia stagneaza! Internetul a devenit mai important decat toaleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x