Antena Căutare

Telefonul Luizei Melencu se află la unul din băieții lui Dincă?! Familia Luizei a primit din nou un mesaj

Mama Luizei Melencu a afirmat, duminică, într-o intervenţie la Antena 3, că telefonul Luizei a fost din nou activ în urmă cu o seară. Ea mai spune că telefonul a fost localizat în Arad, acolo unde locuieşte şi unul din băieţii lui Gheorghe Dincă.

Mama Luizei Melencu a afirmat, duminică, într-o intervenţie la Antena 3, că telefonul Luizei a fost din nou activ în urmă cu o seară. Ea mai spune că telefonul a fost localizat în Arad, acolo unde locuieşte şi unul din băieţii lui Gheorghe Dincă.

„Exact cum s-a spus și cu luni în urmă: ‘Acum pot fi contactată. Sunt disponibilă. Luiza’, ceva de genul acesta. Nu știu prea multe că nu l-am întrebat, dar exact ce mesaje primea și prima dată. Telefonul a fost localizat la Arad, dar nu s-a făcut deloc această investigație. S-a zis că e la Arad, dar nu s-a făcut nimic”, a declarat Monica Melencu.

Mama Luizei a declarat că, de fiecare dată când a primit aceste mesaje, a mers la anchetatori ca să le investigheze, însă nu a primit niciun răspuns din partea oamenilor legii.

„Doar o dată am făcut treaba asta? Am fost în Caracal de 20 de ori cu aceste mesaje. Iar răspunsuri nu am primit. S-a luat mesajul, ne-au fotografiat telefonul. De fiecare dată când am primit astfel de mesaje am fost în preajma organelor legii. Dar răspunsuri… zero!”, a mai precizat mama Luizei.

Anunț important pentru pensionari! Ce se va întâmpla cu pensiile de la 1 octombrie... Rezultate Loto 6/49, 29 septembrie 2019. Rezultate Loto Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc, Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x