Antena Căutare

Temperaturile urca pana la 15 grade Celsius

Gerul pare sa fie de domeniul trecutului. Cel puțin asta arata prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Temperaturile negative vor fi inlocuite, in majoritatea regiunilor țarii, cu cele pozitive.



Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi la munte.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

LUNI (7 februarie)

Vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona Carpatilor Orientali si in nord-estul tarii, unde vor fi conditii de precipitatii mai ales sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime in general intre -8 si 2 grade. In zonele joase, mai ales din vest si din sud, izolat se va semnala ceata, dimineata si noaptea. Presiunea atmosferica va scadea usor.

MARTI (8 februarie)

Vremea va fi in general frumoasa si calda Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in nord-est unde izolat se vor semnala precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade. Indeosebi in zonele joase din vest si centru, pe arii restranse se va semnala ceata. Presiunea atmosferica va mai scadea in prima parte a intervalului, apoi va incepe sa creasca.

MIERCURI (9 februarie)

Vremea se va raci mai ales in jumatatea nordica a tarii, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 1 grad. Vor fi innorari in nord, centru si est, unde pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi la munte.

Vezi aici prognoza meteo detaliata pe localitati!

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Protest la spitalul Caritas din Capitala: Angajatii se opun transformarii materninatii intr-un camin pentru batrani... Mina Uricani ramane inchisa timp de 10 zile. CNH ofera ajutoare familiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x